Спечелете таблети, слушалки и кутии за храна от CBA

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Играта е приключила!

Печеливши: https://cbabg.com/

Как се участва:

Чрез регистрация и качване на снимка в сайта на играта.

Пълни правила:

Участието в играта не е обвързано с покупка. За да участва в играта, участникът трябва да направи снимка на своето дете с прочетени/ прочетените книги през лятната ваканция и да я качи във формата за регистрация на уебсайта на магазини CBA www.cbabg.com, заедно с трите имена на участника, негов телефонен номер и e-mail за контакт в периода от 01.09.2022 до 30.09.2022г. включително.

С регистрацията си, участникът дава съгласие Организаторът да публикува снимката, която е качил, както и трите му имена на уебсайта на супермаркети СВА www.cbabg.com и/или на страницата www.facebook.com/SupermarketCBA, в случай, че бъде изтеглен като печеливш.

В периода на провеждане на играта ще бъдат раздадени на печелившите участници в Играта общо следните награди (наричани по-долу „Награди/те“):

3 бр. Таблет - Samsung SM-X205 Galaxy Tab A8 LTE 10.5"

24 бр. Слушалки - TRUST Primo Touch Bluetooth Earphones

24 бр. Кутия за храна - Tefal K3100312, CLIP&GO brunchbox rect. 1.2L TEF

Важно: Стойността на наградата Таблет Samsung SM-X205 Galaxy Tab A8 LTE 10.5" е над 100 без ДДС и подлежи на облагане по ЗДДФЛ. За останалите награди стойността на наградите е под 100 без ДДС и не подлежи на облагане по ЗДДФЛ.

На 01.10.2022 ще бъдат изтеглени 49 печеливши, от които 3 участника ще спечелят таблет, 24 участника ще спечелят слушалки и други 24 участника ще спечелят кутия за храна.

Печелившите участници ще получат наградите си от посочен магазин СВА, обявени на сайта ни www.cbabg.com или чрез куриер на посочен от тях адрес.

Спечелените награди не могат да бъдат заменяни с паричната им равностойност. Срокът за получаване на наградите е до 14 дни след обявяване на печелившите участници на уебсайта на супермаркети СВА www.cbabg.com. Организаторът се задължава в срок до 3 работни дни от обявяване на печелившите участници да се свърже с тях на посочените имейл и/или телефонен номер за уточняване на начина и магазина за предаване на наградата. Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалиден/неточен телефон за контакт, непълен или неточен имейл адрес. При невъзможност за контакт по телефон или при неполучаване на отговор – потвърждение от печелившия участник на изпратения от Организатора имейл в срок от 5 работни дни, считано от датата на обявяване на печелившите участници на уебсайта на супермаркети СВА www.cbabg.com , изборът се анулира и Организаторът има право да обяви нови печеливши измежду участниците в Играта.

Спечелилите участници ще бъдaт обявявани на уебсайта на супермаркети CBA www.cbabg.com на 01.10.2022г. до 17:00ч.

Участниците губят правото си да получат Наградите в следните случаи:
- ако данните от документа за самоличност не съвпадат с данните, посочени по съобщението по т. 4.1. от Официалните правила;

- ако не се явят да получат Наградите в срок до 14 дни от датата на успешно осъществен контакт с тях от т. 5.2 .

Краен срок - 30 септември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара