Спечелете сет от продукти KRОSAMOS от ИКЕА

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Natasha Kancheva

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

ИГРА🎁

Сезонът на зимнината е, а в ИКЕА пазим вкуса на традициите с практични и красиви решения за консервиране на храни. 

Сподели в коментар рецепта за зимнина от твоя край и можеш да спечелиш продукти от новата колекция KRОSAMOS, за да продължим заедно да съхраняваме традициите у дома! 

Участникът, спечелил награда от Играта, се обявява на интернет страницата на Играта https://www.facebook.com/ikeabulgaria / с името и, което използва в Facebook акаунта си до 14.10.2022 г.

Участницитe, определен за печеливши в Играта, следва в срок от 10 дни да изпрати лично съобщение на официалната фен страница на ИКЕА България във Facebook https://www.facebook.com/ikeabulgaria/ с трите си имена по лична карта и актуален телефон за контакти, за да потвърди своята награда.

В случай, че в срока по т. 7.1. избраният за победител участник не изпрати лично съобщение, счита се, че участникът се отказва от наградата си и Организаторът има право на негово място да определи нов участник, който да получи съответната награда.

Печелившият следва да получи наградата си по куриер за сметка на Организатора в срок от 30 (тридесет) дни от предоставянето на данните по т. 7.1.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност, друга предметна награда или стока, точки по карта IKEA Family, както и срещу услуги. 

Краен срок - 9 октомври 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара