Спечелете новогодишно пътуване до Анталия за двама

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 28 октомври 2022

Как се участва:

Чрез изпращане на аудио разказ.

Пълни правила:

Стартер ви кани на "20 първи срещи" и луксозна ваканция за двама в Турция!

Тази есен Стартер и Белпрего Травел отново дават уникалната възможност да участвате в играта „20 първи срещи“, в която един слушател ще спечели изключителна награда – новогодишно пътуване до Анталия за двама, четири нощувки в луксозния хотел The Sense De Luxe 5*!

Включи се в „20 първи срещи“! 

Спомни си за първата среща с твоя любим човек. Какво видях, какво те впечатли, какво се случи? Разкажи ни за тези първи вълнуващи спомени и ни изпрати аудиозапис на имейл radioplay@bgradio.bg. Записът не бива да е по-дълъг от 1 минута и в звуков формат *.wav; *.mp3; *.m4A; *.aac; или *.mp4. Не забравяй да отбележиш своето име, името на твоята половинка и телефон за обратна връзка. 

Всяка сутрин от 3 октомври до 28 октомври в „Стартер“, Симо и Боги излъчват една от получените истории. Ако в ефир прозвучи вашата история, твоята половинка трябва моментално да се обади на Симо и Богдана на тел. +359 2 951 5535, но не по-късно от 2 минути след като записът е прозвучал. 

По този начин вашата двойка влиза в томболата, с която ще изтеглим името на победителите на 28 октомври 2022 г. в предаването „Любими песни за любими хора“.

Наградата включва: 4 нощувки Ultra All Inclusive почивка в The Sense De Luxe 5* Antalia в Турция за двама с автобусна програма. Тя е осигурена от от „Белпрего Травел“ - туристическа агенция, с дългогодишен опит в туризма, които подхождат с особено внимание към всяко едно запитване.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара