Спечелете нощувка за двама с включена закуска в Sante SPA Hotel

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 4 октомври 2022

Как се участва:

Чрез коментар в инстаграм.

Пълни правила:

🌏TRAVEL GIVEAWAY🌏 

Спечели нощувка за двама с включена закуска в @sante_spa_hotel - най-новият 💫5-звезден хотел, който отвори врати във Велинград!

🧳Куфарите са стегнати, резервоарът е пълен – значи сме готови за поредната доза пътешествие из Родопите. Този път се отправяме към Велинград по покана на @veli.land и @sante_spa_hotel – eдно истинско 5 звездно изживяване в сърцето на курортното градче. Трудно мога да опиша чувството да си един от първите гости на чисто нов хотел, отворен преди седмици.😂

@sante_spa_hotel омагьосва с чар, изумителна чистота, хигиена и аромати, които те преследват навсякъде. Стаите са широки и просторни с изискан и изчистен интериор, който веднага прави впечатление.

🍰В хотела има дори виенска сладкарница със собствен сладкарски цех и екип от опитни сладкари, която е с толкова красив бонбонест интериор в розово, че трудно можеш да се насладиш само на един десерт.

🧖‍♀️Казват, че на територията на хотела е най-големият SPA център в района и наистина има защо. Нямам търпение да дойде онова студено време от годината, когато завали сняг, а ние отново се потапяме в лековитите минерални води на 4-те външни и 2 вътрешни басейна, сгушваме се в зоната за релакс и сауна парка с парна баня, инфраред сауна, хамам, билкова и финландска сауни. Има и няколко детски къта с аниматори, където малките палавници могат да се веселят на воля.

🍽Храната на закуска и вечеря е с впечатляваща презентация. Сьомга, мини моцарела, бадемови и кокосови млека, сокоизтисквачка за фреш, прясно приготвено суши – все неща, които се срещат изключително рядко в хотелите!

Сега с екипа на @sante_spa_hotel ще подарим на един от същото изживяване – една нощувка за двама с включена закуска.

За да я спечелиш:
👉Последвай @silviya_damyanova и @sante_spa_hotel
👉Харесай няколко поста в профила ми
👉Тагни в коментар две приятелки, които нямат търпение за спа приключения

*По желание сподели играта в стори за по-голям шанс да спечелиш
Ще изтегля големия победител на 4-ти октомври. Успех на всички!

*Този пост е в партньорство с @sante_spa_hotel и има за цел да популяризира българския спа туризъм.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара