Спечелете 6 ретро колела, 6 гривни с кехлибар и 90 комплекта продукти

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 15 октомври 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Ziaja за минимум 10 лв и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

КАМПАНИЯТА се организира и се провежда във всички търговски обекти на територията на Р. България, продаващи продукти с марка Ziaja.

В настоящата КАМПАНИЯ участват всички продукти с търговска марка ZIAJA ®.

Върху участващите в КАМПАНИЯТА продукти няма изрично обособена промоционална зона или друго изрично обозначение.

През периода на провеждане на КАМПАНИЯТА, посочен в т. 2.1, желаещите да участват в нея трябва дa закупят от търговски обекти съгласно т. 2.3, продукт/и с търговска марка ZIAJA®, участващ/и в КАМПАНИЯТА и посочени в т. 4.1, на стойност минимум 10лв с ДДС. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: WWW.ZIAJA-IGRA.BG като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма. Ако клиента е закупил продуктите по електронен път, регистрира номера на получената фактура.

Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда. Една регистрация носи шанс за печалба от момента на регистрация до приключване на играта.

Участникът е длъжен да запази касовата бележка/фактура до изтичане на КАМПАНИЯТА.

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта са общо 102 бр., както следва:

- 6 бр. ретро колела
- 6 бр. гривни с кехлибар
- 90 бр. комплекта с по 3 продукта Ziaja

Не се допуска подменянето на спечелена награда срещу паричната ѝ равностойност, както и други замени.

Награди се теглят всеки понеделник след старта на кампанията както следва: 12.09 / 19.09 / 26.09/ 03.10/ 10.10/17.10

Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в тези Правила, ще участват в подбора за определяне на печелившите участници. Всеки участник има право да регистрира една или повече касови бележки / фактури  в Промоцията/Играта.

Регистрацията на касова бележка/фактура е валидна до края на Кампанията и носи шанс за печалба всяка седмица. Регистрацията на повече от 1 касова бележка увеличават шанса за печалба на седмична база.

Имената на спечелилите ще бъдат обявени на официалната страница на кампанията WWW.ZIAJA-IGRA.BG и фейсбук страницата на Ziaja https://www.facebook.com/ziajabulgaria/

В рамките на 7 дни след тегленето на печелившите участници от томболата, Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие.

Участникът е длъжен да съхранява и покаже касовата бележка / фактура за закупените продукти преди получаване на наградата.

Предаването на награда на печеливиш се осъществява или лично от представител на Организатора срещу подпис на Приемо-предавателен протокол или чрез куриерска фирма. Печелившият трябва да предаде на представителят на Организатора печелившата касова бележка/фактура. Ако Организаторът прецени да изпрати по куриер наградата, се изисква от печелившия да изпрати снимка с печелившата касова бележка/фактура.

За целите на легитимността на наградния фонд и наградените, печелившите се снимат с тях след подписване на Декларация за съгласие. Снимките се публикуват във Фейсбук и Инстаграм страниците на Организатора: https://www.facebook.com/ziajabulgaria/

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара