Спечелете 5 системи за домашни кино Samsung, 50 мини хладилника и 500 пуфа от Kamenitza

 

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 26 ноември 2022

Как се участва:

Чрез покупка на поне 3 продукта Kamenitza от определени обекти и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провеждана територията на цялата страна само в участващите обекти.

Участват всички обекти, обозначени с рекламен материал.

Обекти, които не са обозначени с рекламен материал – НЕ УЧАСТВАТ в Кампанията.

За участие в Кампанията е необходима покупка на стоки от участващите обекти по чл.3 по-горе с марка Каменица, а именно: Каменица светло кен 0,5 л., Каменица кен 0,5 л. 0.0 %, Каменица бутилка 0,5 л., Каменица PET 1 л и 2 л., Каменица наливно.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Кампанията, са следните:

а) Каменица пуф - 500 бр., разпределени по 50 броя за всяка седмица от срока на промоцията;

б) Мини хладилник с 12 бири Каменица кен 0,5л за споделяне - 50 бр., разпределени по 10 броя за всяка седмица от срока на промоцията;

в) 60“ 4К телевизор Samsung и саундбар Samsung (система за домашно кино) - 5 броя, разпределени по 1 брой всяка седмица от срока на промоцията.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В КАМПАНИЯТА. ОПРЕДЕЛЯНЕ НА СПЕЧЕЛИЛИТЕ.

За да участва в Кампанията, участникът следва да изпълни следните условия:

Участникът следва да закупи едновременно минимум 3 участващи в Кампанията продукти, като покупката трябва да е отразена в една касова бележка. На касовата бележка трябва да е ясно изписано името на закупените продукти с марка Каменица. При така извършена покупка участникът може да регистрира касовата бележка на www.kamenitza.bg и така да участва в тегленето за награда пуф. Една касова бележка означава една регистрация, без значение дали броят закупени продукти Каменица е по-голям от 3.

Ако желае да участва за награда минихладилник с 12 броя бира Каменица кен 0,5 л, участникът следва да регистира наwww.kamenitza.bg поне 3 касови бележки, на всяка от които има отразена покупка на поне 3 участващи продукта.

Ако желае да участва за награда телевизор и саундбар (система за домашно кино), участникът следва да регистира наwww.kamenitza.bg поне 7 касови бележки, на всяка от които има отразена покупка на поне 3 участващи продукта.

Задължително е на всяка касова бележка да бъдат ясно изписани закупените продукти с марка Каменица. Касови бележки, в които не е изрично упоменат продукт с марка Каменица, няма да се считат за валидни. Валидни са само касови бележки, които са издадени в срока на промоцията.

При регистрация на сайта на промоцията, участникът трябва да качи снимана касова бележка, по определени критерии, визуализирани на сайта, да попълни номера на касовата бележка в определеното за това поле и да даде телефонен номер. Важат само касови бележки, които са с дата на периода на промоцията. Участията се натрупват, т.е. касови бележки, с които не е била спечелена награда в рамките на съответната седмица, автоматично се прехвърлят за участие в тегленето за следващите седмици от промоцията. Наградите се теглят в края на всяка седмица.

Наградите по т.7.1 , които не са потърсени в срок до 03. 12.2022 г., не се предоставят.

Определянето на печелившите участници ще се извършва всеки понеделник (26.09.2022г, 03.10, 10.10, 17.10, 24.10, 31.10, 07.11, 14.10, 21.10, 18.10.2022г) в периода на кампанията чрез специално разработен за нуждите на кампанията софтуер, който на случаен принцип ще определя печеливши участници изпълнили условията от т. 8.1. до края на предходната седмица.

Във всеки период ще бъдат определяни по следния брой и вид награди:

- 50 броя - Каменица пуф
- 5 броя - Мини хладилник с 12 бири Каменица кен 0,5л
- 1 брой - 60“ 4К телевизор Samsung и саундбар Samsung (система за домашно кино)

Печелившите номера на участниците ще бъдат публикувани на kamenitza.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0898123***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими.. Спечелилите участници ще бъдат допълнително уведомени от Организатора съгласно т. 9.2 по-долу. В томболата ще бъдат теглени и по 5 резервни спечелили, на които ще бъде предоставена наградата, в случай че някой от първоначалните спечелили се откаже от наградата или ако тя не може да му бъде предоставена поради липса на предоставени валидни касови бележки или невъзможност същата да му бъде предоставена поради други причини.

Един участник може да спечели само по една награда от вид за периода на кампанията.

За получаването на наградите по т.7.1 всички печеливши участници ще получат SMS от кратък номер 1917, в който ще се съдържа информация за вида на спечелената награда, както и мобилен номер за връзка с Организатора, на който спечелилият участник следва да се обади в рамките на 5 дни и да предостави данни за доставка (три имена, ЕГН, адрес и телефон). В рамките на до 60 работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер на посочения адрес. Доставки се извършват само на територията на Р. България.

За целите на правилното данъчни и счетоводно отчитане на наградите по т.7.1, участникът трябва да предостави и три имена и ЕГН на организатора.

За да може да получи наградата си, участникът трябва да предостави на куриера/представител на организатора валидните касови бележки, с които е спечелил. Ако участникът не предостави валидни касови бележки, наградата няма да му бъде предоставена.

В случай че спечелилият участник не предостави необходимите данни за доставка съгласно т.9.1 или не бъде открит на посочения от него адрес съгласно реда и сроковете, уговорени по-горе, участникът губи правата си върху наградата.

Награди се предоставят само на участници, които имат право на участие в Кампанията и само срещу предоставяне на валидни касови бележки. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в чл.4 по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

Касови бележки, които са нечетливи, променени, деформирани до степен да не се вижда ясно изписана дата както и продуктите с марка Каменица, фалшифицирани, подправени, манипулирани, се считат за невалидни и се обезсилват.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара