Спечелете почивка в Катарино СПА и 50 блендера Gorenje

 

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 19 октомври 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Carpos от магазини Lidl и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Играта се провежда само и единствено в обектите на „Лидл България ЕООД ЕНД КО“ КД на територията на Република България.

Описание на наградите от Играта

В рамките на играта от „Организатора“ ще бъдат раздадени общо 51 награди, както следва:

• 50 бр. смути блендера, Марка: Gorenje, Модел: BSM600E

• 2 бр. ваучер за почивка в Катарино Спа в гр. Банско на стойност 430 лв. с валидност 30.04.2023 г., всеки, от които покрива услуги в обекта на равностойност на ваучера по желание- настаняване в стаи и апартаменти, ресторант и барове, СПА център - термалната зона и басейни с минерална вода.

Участието в играта е обвързано с покупка на 1 брой ядкова напитка Carpos, от който и да е било обект на магазини Lidl в България и е доброволно.

Условия за участие и механика/механизъм на играта.

Право на участие в тегленето за спечелване на наградите получава всеки, който е посетил сайта  www.olympuspromo.bg, приел е настоящите общи условия и е дал съгласие за обработка на личните данни, закупил е 1 брой ядкова напитка Carpos от който и да е било обект на Lidl в България и е попълнил необходимите данни в сайта www.olympuspromo.bg. Данните, които се попълват в сайта при регистрация са: две имена, телефон, номер на касовата бележка и снимка на касовата бележка.

В края на периода на Играта, Организаторът тегли на случаен принцип печеливши от всички, които са регистрирали касови бележки от закупен продукт на Carpos, от който и да е било обект на Lidl в България. Печелившите участници се определят посредством жребий.

В рамките на Периода на провеждане всеки участник може да регистрира касови бележки от закупен продукт Carpus от Lidl неограничен брой пъти, но има право да спечели само една награда в рамките на Играта. В случай че участник бъде изтеглен като печеливш повече от един път, неговото място ще бъде заето от първия изтеглен резервен участник.

В тегленето на наградите участват само Участници, които са регистрирали касови бележки от закупен продукт на Carpos, от който и да е било обект на Lidl в България и отговарящи на Общите условията на Играта в посочения по-горе срок /от 22.09.2022 г.  до 19.10.2022  г. включително/.

За участие в Играта се изисква предоставяне на съгласие за обработка на лични данни на участника, съгласно условията, описани в Раздел 13 „Лични данни“ и чрез поставяне на съответната отметка при регистриране на касовата бележка.

Един участник може да спечели само една награда в рамките на цялата игра.

Победителите ще бъдат обявени след края на периода на сайта www.olympuspromo.bg.

Наградите ще бъдат изтеглени на случаен принцип измежду Участници, отговарящи на зададените в горните клаузи условия.

Само спечелилите Участници ще бъдат уведомявани в срок от 5 работни дни след определяне на печелившите от жребия, като с тях ще се свържат по телефона предоставен при регистрацията на касовия бон. Всеки печеливш ще бъде известен и за наградата, която е спечелил и ще получи подробни инструкции относно процедурата по получаване на наградата.

За да получи наградата си всеки участник, който е уведомен по телефон, че е спечелил награда, следва в отговор да предостави трите си имена и адрес за доставка, а спечелилият голяма награда ваучер и ЕГН.

Участници, които не изпратят/предоставят всички поискани данни в отговор на полученото телефонно обаждане от организатора в рамките на 5 (5) работни дни, губят правото си да получат наградата. В такъв случай Организаторът се свързва с допълнително изтеглен Участник.

Печелившите Участници ще могат да получат своята награда на посочен от тях адрес, след като представят оригинала на касовата бележка, която са предоставили при регистрацията си . Участникът ще получи наградата си на посочения от него адрес в срок до 21 (двадесет и един) дни от уведомяването му, че е спечелил съответната награда, чрез външно дружество - спедитор/ куриер.

За получаване на наградата печелившият Участник следва да предостави на служител на спедитора/ куриера валиден документ за самоличност за удостоверяване съответствието на данните си с данните на печелившия и оригиналната касова бележка, която са предоставили при регистрацията си .

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара