Спечелете 20 броя Дневен крем против бръчки CELLULAR EXPERT LIFT

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Албена Ангелова
Христина Шалева
Иван Митев
Вяра Стефанова
Дочка Славова
Гинка Кирова
Радостина Добрева
Живка Христова
Бисерка Недкова-Иванова
Диана Джукелова
Десислава Димитрова
Андреана Костадинова
Мая Димитрова
Румяна Банкина
Мирослава Атанасова
Христа Димитрова
Румен Попов
Щерион Попов
Йоана Найденова-Джувинова
Емилия Кръстева

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

GIVEAWAY
СПЕЧЕЛИ ДНЕВЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ NIVEA CELLULAR EXPERT LIFT

Чистият Bakuchiol е един от най-големите трендове в грижата за кожата. Ускорява производството на колаген само 4 часа* след нанасяне и подобрява контурите на кожата, възстановявайки структурата ѝ. Революционната съставка подпомага клетъчната дейност и защитава кожата от свободните радикали, за да бъде по-стегната и по-млада на вид за по-дълго време.

Серия CELLULAR EXPERT LIFT съдържа цялостна грижа за кожата против бръчки: дневен крем SPF30, нощен крем и екстра бустер със скулптуриращата лист маска, която действа само след 10 минути!

Можеш да си сред първите, които ще тестват мигновеното и мощно анти-ейдж действие на Bakuchiol, ако се запишеш в нашия нов giveaway. Допълни изречението по-долу и ще участваш автоматично и безплатно в томбола за 1 от 20 броя Дневен крем против бръчки CELLULAR EXPERT LIFT. Желаем ти късмет! 😊

*тествано на кожни клетки

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 12 септември 2022г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите. Всеки от тях ще получи по 1 брой Дневен крем против бръчки CELLULAR EXPERT LIFT.

Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 20 печеливши и 20 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/giveaway-bakuchiol до 13 септември 2022г..

Печелившите участници ще получат имейл от Организатора с изискване на допълнителна информация относно изпращането на наградата, в случай че такава не е била попълнена заедно с формуляра за участие.

В случай, че печеливш Участник не отговори на имейла на Организатора съгласно инструкциите в него и не може да бъде открит на посочения от него телефонен номер или адрес в срок от 5 работни дни, неговото място се заема от резервен печеливш Участник, като заместването се извършва по реда на изтеглянето, съгласно изготвения протокол.

Изпращането на спечелените продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

Краен срок - 11 септември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара