Спечелете 55 бр. Mickey Mouse Модулни килимчета Kids Licensing

 


Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 26 октомври 2022

Как се участва:

Чрез покупка на детски и бебешки продукти за поне 30 лв. от dm и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Участието в томболата е обвързано с покупка на минимална стойност на и над 30,00 (тридесет) лв. с ДДС на продукти за бебето и детето от асортимента на „дм България“ ЕООД в периода от 29.09 до 26.10.2022 г. От касовия бон за участие в томболата се изключва покупката на мляко за кърмачета до 12 месеца. 

Как да участвате в томболата dm babybonus?

    Пазарувайте на и над 30 лв. продукти за бебето и детето от асортимента на „дм България“ ЕООД в периода от 29.09 до 26.10.2022 г., с изключение на мляко за кърмачета до 12 месеца.
    Регистрирайте касовия бон
    Можете да спечелите едно от 55 бр. Mickey Mouse Модулни килимчета Kids Licensing.

С един касов бон за извършена покупка на и над 30.00 (тридесет) лв. с ДДС на продукти за бебето и детето от асортимента на „дм България“ ЕООД с изключение на мляко за кърмачета до 12 месеца в периода от 29.09 до 26.10.2022 г. включително може да се участва само веднъж в томболата. За участие в играта могат да се регистрират неограничен брой касови бонове, но всеки от тях трябва да бъде за извършена покупка на минимална стойност на и над 30,00 (тридесет) лв. с ДДС.

Всички регистрирали се участници следва да пазят касовия бон, с който са извършили покупката си и който са регистрирали за участие в томболата. В случай, че спечели награда, участникът трябва да представи касовия бон за справка в оригинал, за да може да получи наградата си.

Награди

Участниците в томболата участват за спечелването на следната награда: едно от 55 бр. Mickey Mouse Модулни килимчета Kids Licensing.

С всеки регистриран касов бон за участие в томболата участникът може да спечели само една от посочените награди.

Имената на всички печеливши участници ще бъдат публикувани на Facebook и интернет-страницата на Организатора. Наградите могат да бъдат получени от спечелилите ги участници най-късно до 30.11.2022 г. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара