Спечелете Halloween преживяване в Ирландия, 350 ваучера за Orange и 65 000 Fanta чаши

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 октомври 2022

Как се участва:

Чрез регистрация на кодове от продукти Fanta.

Пълни правила:

В Промоцията „FANTA играй за страшни награди 2022“ „Участващи опаковки" са всички пластмасови бутилка от 500ML, 1L, 1.5L или 2L Fanta Портокал, Fanta Лимон, Fanta Грозде, Fanta Madness, Fanta Tropical с 10-символен код под капачката.

Награди от онлайн частта на промоцията в COCA-COLA APP (Coca-Cola Мобилно Приложение):

Голяма награда: Общо 10 бр. –Halloween пътуване в Дери, Ирландия;
Малка награда: Общо 350 бр. – дигитален ваучера на стойност 30 лв. от книжарници „Orange“;

Наградата по чл. 7.1.1, включва само и единствено:

    Един самолетен билет София-Лондон Станстед-Дери-Лондон Станстед-София;
    Летищни такси за един човек;
    3 нощувки в избрания хотел за един човек с включена закуска: 30.10. – 02.11.2022 г.
    Един салонен багаж до 10 кг. и една малка чанта;
    Трансфер летище-хотел-летище
    Посещение на Derry Halloween фестивал

Всичко, което не е посочено в тези общи условия като включено в наградния пакет, не се включва в наградата по чл. 7.1.1.. По-точно (но неограничено до), наградата не включва: разходи за храна  и други, различни от посочените, посещение на туристически и други обекти, допълнителни такси и всякакви видове застраховки, начислени от авиокомпанията, ПСР тестове, разходи по престой или нови самолетни билети при евентуално излизане на позитивен резултат след направен тест в чужбина, градска такса и др.

Организаторът запазва възможността си да отмени или промени условията на пътуване и вида на наградата по своя преценка, ако възникнат събития или обстоятелства, които възпрепятстват или затрудняват организирането и, като например влошена епидемична обстановка, стачки, събития и обстоятелства, наложени от държавата или авиокомпанията, които не са могли да бъдат предвидени.

В такива случаи наградата се заменя с друга със същата равностойност.

Награди от частта на промоцията, която се провежда в търговските обекти:

Общо 65 000 бр. – Fanta Halloween чаша;

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

Онлайн част на Промоцията в COCA-COLA APP (Coca-Cola Мобилно Приложение):

1. Закупете бутилка 500ML, 1L, 1.5L или 2L от участващите опаковки. Под капачката  ще откриете:

·       уникален 10-символен код за мобилното приложение COCA-COLA APP (мобилното приложение може да бъде свалено от тук à https://app.coca-cola.com/), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия код/кодове, съгласно правилата на играта, публикувани в COCA-COLA APP и www.coca-cola.bg, може да играете за описаните награди в т. 7.

2. Регистрация:

Потребителят трябва да изтегли и направи регистрация в мобилното приложение COCA-COLA APP, съгласно правилата и общите условия на приложението. Регистрацията трябва да бъде направена чрез мобилното приложение COCA-COLA APP (налично в Play Store и App Store - https://app.coca-cola.com/). Регистрация на код може да бъде направена след регистрацията на профил в приложението, съгласно правилата за регистрация на профил в приложението. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

·       E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.
·       Държава. Задължително е Участникът да избере държава.
·       Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на COCA-COLA APP.
·       Минималната възраст за участие в Кампанията е 16г.

Регистрацията и използването на приложението се извършва, съгласно описаните в него правила, с които при регистрацията потребителят се съгласява. С регистриране на код/кодове и закупуване на участие в теглене на награда в приложението, потребителят се съгласява и с настоящите правила на Кампанията.

3. Виртуална валута и как се използва:

Потребителите на COCA-COLA APP могат да събират виртуална Coca-Cola валута, която ще срещнат в приложението под наименованието: COINS (монети) & GEMS (диаманти) във своя виртуален портфейл. За избягване на всякакво съмнение за целите на настоящите правила под термина "Coca-Cola валута" и "валута" следва да се разбира разменно средство, което няма паричен еквивалент и има смисъл единствено за целите и в рамките на настоящата промоция, приложението и останалите игри, които се провеждат в него.

Всички пластмасови бутилки от 500ML, 1L, 1.5L или 2L  Fanta Портокал, Fanta Лимон, Fanta Грозде, Fanta Madness, Fanta Tropical с 10-символен код под капачката. С въвеждането на всеки код в приложението Coca-Cola App автоматично прибавяте във виртуалния си портфейл 1 COIN. 1 код = 1 COIN (монета).

С натрупването на определен брой монети във своя портфейл, потребителят може да "закупи" участие за избрана от него игра от Промоцията и има шанс за спечелване на избрана от него награда.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.1., Участникът трябва да е регистрирал 20 кода от участващите опаковки (равняващи се на 20 coins/монети), след което да влезе в полето с промоционални игри и да закупи участие за един от 10 бр. Halloween пътувания в Дери, Ирландия, след което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично получава билет и се включва в томболата за голяма награда описана в т. 7.1.1.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.2., Участникът трябва да е регистрирал 1 код от участващите опаковки (равняващи се на 1 coins/монети), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 350 бр. дигитален ваучер от книжарници „Orange“ , след което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът веднага разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.1.2.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове от един участник/потребител на приложението. В рамките на промоцията обаче може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 7.1.1. или 7.1.2. от един потребител.

Тегленето на награди по точка 7.1.1. ще бъде извършвано по следния начин:

За целия период на промоцията, печелившите на награда от т.7.1.1.   ще бъдат изтеглени наведнъж на 10.10.2022 г. като спечелилите ще бъдат информирани в  срок от два дни след тегленето.

Спечелилите трябва да имат задължително паспорт с валидност най-малко 6 месеца от датата на пътуването. В случай че това условие не е покрито, наградата от т. 7.1.1. не може да бъде предоставена.

Промоционална механика с награди в търговските обекти:

В избрани търговски обекти на територията на страната, обозначени с рекламни материали, информиращи за тази част на Промоцията, ще се провежда описаната по-долу механика, при която могат да се спечелят награди директно в търговския обект.

За да вземат участие в Промоцията, участниците трябва да закупят наведнъж комбинация от 2 бутилки от участващите опаковки. За всяка покупка на 2 бутилки наведнъж в комбинация по избор от участващите опаковки, от участващ в промоцията обект, участникът получава възможност да изтрие 1 (едно) скреч поле на място в търговския обект в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

-    „Чаша“ – потребителят има право да получи награда – една чаша описан в т. 7.3, веднага, на място в търговския обект;

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата, респективно до изчерпване на количествата скреч листове в съответния участващ търговски обект.

Количеството на промоционалните награди е ограничено, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил - първи получил”, до изчерпване на  количествата.

Ако потребителят спечели награда, той ще бъде уведомен с имейл на електронната си поща. Участниците трябва да имат 16 навършени години или по-големи, за да вземат участие в промоцията.

Наградите от Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин:

·       При спечелване на награда от точка 7.1.1., участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA-COLA APP. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на имейл: coca-cola-app@bespoke.bg своите три имена, ЕГН, адрес и телефон за връзка, за да получи физически наградата си. С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда.

o   Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка с физическото връчване на наградата и с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 7.2.

o   Печелившият ще има срок до 13.10.2022 г. да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

·       При спечелване на награда от точка 7.1.2. участникът разбира веднага дали печели и в приложението COCA-COLA APP му излиза екран с номера на ваучера.

Организаторът не носи отговорност за предоставяне на награда, при некоректно подадена информация за контакт, когато информацията е непълна или когато участникът не може да бъде намерен на предоставените от него данни за контакт, както и ако се установи при връчване на наградата или на друг етап от промоцията, че участникът няма необходимата възраст за участие.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара