Спечелете 3 ваучера по 50 лв. + 3 брандирани дървени дъски от Lidl

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Marius Kalchev
Mireto Ivanova
Radoslava Ilieva

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

👨‍🍳 Вземи част от духа на „Готви с Lidl" вкъщи!

🎁 Спечели 1 от 3 брандирани дървени дъски + 1 от 3 бр. ваучери за пазаруване на стойност 50 лв. в Lidl!

👉 Участвай, като отговориш на въпроса в коментар под публикацията:
❓ Коя е любимата ти рецепта от поредицата „Готви с Lidl“? Посети нашия YouTube канал за жокер: https://bit.ly/3weAqgu

Един Участник може да спечели само една награда.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Правото да се получи спечелена награда не може да бъде прехвърляно на трети лица.

Определянето на печелившите Участници ще се извърши чрез провеждането на  томбола на случаен принцип. Томболата ще се проведе на 31.08.2022 г. Наред с печелившите участници ще бъдат изтеглени и същия брой резервни участници. Имената/псевдонимите на печелившите Участници ще бъдат обявени в официалния профил на компанията във Facebook като коментар под публикацията, с която се обявява началото на Играта на 31.08.2022 г. Печелившите Участници не са задължени да приемат предоставените им от Организатора награди.

Всеки Участник, спечелил награда, трябва в срок до 5 (пет) календарни дни, считано от датата на обявяване на имената/псевдонима му/ѝ съгласно условията на т. 12, да изпрати потвърждение, че желае да получи наградата. Потвърждението трябва да бъде изпратено на създаден само за тази цел имейл адрес на Агенция на Организатора наричана „Агенцията“: lidl_giveaway@phdmedia.bg и трябва да съдържа следните данни: пълни (три) имена, ЕГН, имейл адрес, телефонен номер, адрес за доставка („Улица“, „Номер“, „Пощенски код” и „Населено място“), плюс текст „Приемам награда от играта „Готви с Lidl“ или формулирано по друг начин съгласие за приемане на наградата. Пълни имена и ЕГН е необходимо да се предоставят с оглед фискалните задължения на Организатора. Организаторът не носи отговорност за некоректно предоставени данни във връзка с декларирането на предоставената награда.

„Агенцията“ в рамките на 5 работни дни се свързва с хората по предоставения от тях телефон или имейл адрес, за да провери достоверността на адреса за изпращане, името и ЕГН на получателя на всяка една награда, както и да уточни дата за доставка.

В случай че не може да се осъществи контакт в рамките на тези 5 (пет) дни за уточняване на дата за доставка или спечелилият наградата участник не може да бъде еднозначно и недвусмислено идентифициран тази награда се предоставя на първия по ред резервен участник. В случай, че с първия по ред резервен участник също не може да се осъществи контакт или не може да бъде идентифициран, се преминава към втория резервен участник и т. н. Ако с никой от  резервните участници не се установи контакт или не може  да бъде идентифициран, наградата се връща на организатора.

Краен срок - 26 август 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара