Спечелете страхотна сребърна висулка от EPL Diamond Bulgaria

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: @betyo77

Как се участва:

Чрез коментар в инстраграм.

Пълни правила:

✨Летен Giveaway ✨

Ето още един повод да заблестим – EPL Diamond ще подари на един от вас тази страхотна висулка.

1️⃣Последвай страницата на EPL Diamond Bulgaria в Инстаграм
2️⃣Харесай тази снимка
3️⃣Тагни 3-ма приятели в коментар

Печелившят ще бъде определен на случаен принцип – томбола, която ще се състои след приключването на Играта на 22.08.2022 г. Резултатите от тегленето ще бъдат публикувани на Инстаграм страницата на EPL Diamond България до 24 часа, след като бъдат изтеглени.

Печелившият ще бъдат обявен на Instagram страницата до 24 часа след тегленето.

Печелившият получава награда на посочения от тях адрес, в срок до 10 дни след обявяване на печелившия по реда на предходната точка. Наградата се получава лично от спечелилия участник след легитимирането им с документ за самоличност или чрез упълномощено лице. Наградата не може да бъде поискана от трета страна в полза на печелившия.

Участници, които използват фалшива онлайн идентичност, създават или са създали фалшиви профили в социалните мрежи с цел повече участия в игри с награди и/или нарушават правилата и механизма на Играта, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са се класирали за такава.

Краен срок - 22 август 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара