Спечелете екскурзия до Бари и сигурни награди - 18 литра напитки Vidas

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 2 октомври 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Vidas за поне 5 лв., регистрация на касов бон и покана на приятели.

Пълни правила:

Продуктите, които участват в кампанията, наричани за краткост „Участващи продукти“, са:

    Газирана напитка VIDAS Нар с черен кимион, 500 мл
    Газирана напитка VIDAS с листа от смокиня, 500 мл
    Газирана напитка VIDAS Бял бъз с лимон, 500 мл
    Газирана напитка VIDAS Нар с черен кимион, 1 л
    Газирана напитка VIDAS с листа от смокиня, 1 л
    Газирана напитка VIDAS Бял бъз с лимон, 1 л
    Газирана напитка VIDAS Нар с черен кимион, 275 мл
    Газирана напитка VIDAS с листа от смокиня, 275 мл
    Газирана напитка VIDAS Бял бъз с лимон, 275 мл
    Студен Чай VIDAS Праскова с Жълт Кантарион , 500 мл
    Студен Чай VIDAS Мурсалски Чай с Лимон , 500 мл
    Студен Чай VIDAS Праскова с Жълт Кантарион , 1 л
    Студен Чай VIDAS Мурсалски Чай с Лимон , 1 л
    Студен Чай VIDAS Праскова с Жълт Кантарион , 240 мл
    Студен Чай VIDAS Мурсалски Чай с Лимон , 240 мл

Награди

1 (една) голяма награда - ваучер за екскурзия зa 4 (четири) души до Бари, Италия с включени 3 нощувки и двупосочни полети, валиден в периода 15/10/2022 - 15/03/2023, на изтеглен на случаен принцип участник от Финалистите (по смисъла на т. 6)

2. Сигурни награди - за всеки от участниците Финалисти (по смисъла на т.6), за когото е изпълнен регламента от т .6.1.2; видът на тази награда е еквивалента в бутилки на 18 л безалкохолни напитки VIDAS. Продуктовият микс от вкусове и видове продукти (газирани и/или негазирани безалкохолни напитки) подлежи на промяна по преценка на организатора на Кампанията, но никога не е по-малко от 18 литра.

Не се допуска замяна на спечелената награда с паричната й равностойност или с друга награда.

Начин за участие в кампанията

Всеки, желаещ да участва в кампанията на VIDAS, участва в томбола за описанaтa в т. 4.1. наградa, при условие че изпълни всички посочени по-долу стъпки, а именно:

1. Да е закупил продукти VIDAS за миниум 5 (пет) лева с ДДС, в каквато и да е комбинация от видове напитки (газирани и/или студен чай), разфасовки (240 мл, 275 мл, 1 л и/или 500 мл) и вкусове (Бял бъз с лимон; Нар с черен кимион; Листа от смокиня; Мурсалски чай с лимон; и/или Праскова с жълт кантарион).

2. Да се е регистрирал за участие в сайта на кампанията, като е попълнил всички задължителни полета, поканил е в играта минимум 3 допълнителни лица и те също са изпълнили всички условия по-долу:

(Стъпка 1) да остави данни за контакт: име и фамилия на лице за контакт, телефонен номер, имейл;

(Стъпка 2) да удостовери, че е изпълнил условията по т.6.1.1. като приложи  четлива снимка на касовата бележка (в някой от следните формати: png, jpeg, pdf, в размер до 5MB). Важно! - на касовата бележка следва да са видимо изписани името, количеството и стойността на закупения продукт с търговска марка „VIDAS”; нечетливи снимки на фискални бонове се дисквалифицират; както и да опише в указаните полета датата на фискалния бон, както и неговия индивидуализиращ номер (най-често в долния ляв ъгъл, близо до датата);

(Стъпка 3) да даде потвърждение (чрез отметка за съгласие), че приема Официалните правила на кампанията и е съгласен с Политиката за поверителност; навършил е 18 години и живее на територията на Република България.

Да покани други лица  да се регистрират в кампанията, като копира и разпространява своя уникален URL линк или използва бутоните за споделяне в социалните мрежи (Facebook, Instagram,WhatsApp и др.).

След като минимум 3 (трима) от поканените лица от един и същ уникален URL линк се регистрират в кампанията, в периода на нейната активност, изпълнявайки кумулативно описаните стъпки в 6.1.2, Участникът придобива статута на Финалист.

Един касов бон може да бъде регистриран еднократно за целия период на кампанията, съгласно чл.2.

Регистрираните касови бонове подлежат на задължителна проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани несъответствия, съответната касова бележка се счита за невалидна, както и всички други участия на участника.

Регистрациите на допълнителните лица чрез уникалния линк се натрупват за целия период на Кампанията и Участниците-Финалисти се класират при минимум 3 уникални регистрации, съпроводени с успешна регистрация на касов бон по условията на настоящата игра, получени през личния URL линк на съответния участник.

Един участник може да направи само 1 (една) регистрация  нa уникална касова бележка на  www.vidas.bg/promo в рамките на периода на Кампанията. Всеки пореден опит ще бъде зачетен като невалидна регистрация.

Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично” вместо Участниците и други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от посочените максимален брой регистрации от едно лице; б) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; в) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник, извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността. Проверка за злоупотреба ще бъде извършвана по всяко време, включително след свързването със спечелилите, както и при доставка.

Тегленето на печелившия участник за голямата награда ще се извърши до 7 (седем) работни дни след изтичането на кампанията, чрез специално разработен за целта софтуер.

Сигурните награди ще бъдат изпратени не по-късно от 30 дни, след успешно установяване на контакт между Органзатора и участника Финалист.

Всички печеливши ще бъдат обявени на официалната страница на кампанията: www.vidas.bg/promo, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.

На база предоставения мобилен номер и имейл адрес, представител на Организатора на кампанията ще се свърже с печелившия участник, за да потвърди коректността на данните и да получи допълнителна информация за доставка на наградата. Ако печелившите не могат да бъдат открити по телефон или електронна поща, или не потвърдят наградите си в 5-дневен срок, губят правото си да получат наградата.

Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи имейла за спечелването и потвърждението на наградата, не е сторил това в 5-дневния срок за потвърждение или не е предоставил валиден, реален и действащ мобилен телефон и/или е направил техническа (правописна) грешка при въвеждането му.

Спечелените награди ще бъдат доставени за сметка на Организатора до всеки валидиран участник, в срок до 30 работни дни след установяване на успешен контакт между Победител и организатор и уточняване на всички необходими детайли, ако естеството на наградатата го позволява. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара