Спечелете 2 безплатни нощувки в хотел Oasis Del Sol

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 24 август 2022

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

🎁Спечели по-дълго лято с почивка през септември.

➡️Харесай страницата ни https://www.facebook.com/hoteloasisdelsol
➡️Остави коментар под поста с текст “Септември на море” и ➡️

Играй за 2 безплатни нощувки в хотел Oasis Del Sol - https://oasis-delsol.com/ в двойна стая с гледка море, с максимално настаняване двама възрастни, в периода 01.09.22 - 30.09.22, като датата на нощувките се определя в зависимост от свободните за настаняване стаи в хотел Oasis Del Sol.

🎊Когато хотелът е до плажа, а плажът е повече от плаж, остава само да се забавляваш. 

Не се допуска участие и гласуване от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване на шанса за печалба.

В срок до два (2) работни дни, след изтичане на срока по по т.1 раздел I от играта, се избира 1 победител сред участниците в играта, който отговаря на изискванията ѝ и е изпълнил условията ѝ .

Определянето на победителите в играта е на лотариен принцип чрез софтуер https://commentpicker.com/ от Организатора или от определено от него лице.

Организаторът публикува името на победителя в коментар под поста на играта.
В срок до 3 (три) работни дни, считано от датата на обявяване на победителя по посочения начин, той трябва да се свърже с организатора чрез лично съобщение от профила, с който се е включил в играта, и да си направи резервация. Участникът, получил наградата има право да направи резервация за свои близки като подарък.

Не се допуска замяна на наградата с друга предметна такава или с получаване на паричната равностойност на наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара