Спечелете 6 почивки за двама до тайнствени дестинации от Devin Mineral with Vitamins


 Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 26 септември 2022

Как се участва:

Чрез изпълняване на предизвикателства и качване на постове в инстаграм.

Пълни правила:

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

    Играта се провежда чрез специално създаден лендинг пейдж (http://sayyes.devin-bg.com/)
    Участниците трябва да изберат предизвикателство, което да изпълнят.

    Предизвикателството се изпълнява на платформата Instagram чрез пост със снимка или рийл в профила на участника, като в описанието към поста задължително се добавя “#кажида”.
    Използвайки “#кажида”, постът автоматично е предоставен за одобрение и използване като пример за изпълнение на предизвикателство в страницата на лендинг пейджа.

    Профилът на участника, изпълняващ предизвикателството, трябва да бъде публичен.
    Всяка седмица ще бъдат обявявани имената на спечелилите седмичната награда, а в края на кампанията ще бъдат обявени големите победители. Обявяването ще бъде на платформата Instagram и Facebook в профила на Devin Minerals with Vitamins (https://www.instagram.com/devin.mineral.vitamins/).

    Не е позволено използването на нецензурни и обидни думи. Участниците с публикувани видеа и снимки, които съдържат нецензурни и обидни думи и всякакъв вид дискриминация, ще бъдат дисквалифицирани

Наградите в Играта са два типа - седмични и голяма:

Седмична награда: екскурзия за двама (победител + придружител) до мистериозна дестинация, осигурени от www.bronco.bg - общо 6 бр.

Условия за ползване на наградата:

    Наградата се връчва под формата на електронен ваучер на имейла, който е предоставен от победителя при неговото известяване;
    Ваучерът съдържа името на победителя и е валиден до края на календарната година(2022);
    Датите за използване на ваучера се комуникират с организаторите на екскурзията(www.bronco.bg), които ще изпратят ваучера по имейл;
    След получаване на ваучера и уточняване на датите за използването му, победителят ще получи 2 плика с инструкции относно предстоящата екскурзия;
    Екскурзията включва 2 нощувки + закуски + подарък с кауза в подкрепа на българското село. Транспортът до локацията се поема от победителя.

Голяма награда: 5 участника ще бъдат избрани от жури и ще станат лица на Mineral with Vitamins и посланици на кампанията „КАЖИ ДА“, като техни снимки ще бъдат използвани върху некхенгъри (допълнителен рекламен материал, който се закача към бутилката), поставени върху бутилките на Devin Mineral with Vitamins за период не по-дълъг от една година от първоначалното пускане на пазара на некхенгърите; Възложителят не дължи на Победителите възнаграждение за поставянето на снимки върху рекламните материали. С включването си в играта се счита, че участниците са се съгласили с това условие.

Снимките, които ще бъдат използвани за кампанията ще бъдат предоставени от самите победители и трябва да бъдат заснети по зададени от Организатора насоки, предоставени на избраните кандидати и съответно одобрени от Организатора.

Победителите ще бъдат избирани по креативността на изпълнение на предизвикателство, а не по броя събрани лайкове.

УВЕДОМЯВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ И ПРОЦЕДУРА ПО ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

    Печелившите участници, качили пост с изпълнено предизвикателство и нужният хаштаг (#кажида), ще бъдат известени с таг и лично съобщение в Instagram и ще им бъде предоставен телефон или имейл, на който могат да предоставят данните си за получаване на наградата.

    След обявяване на победителите печелившите участници също имат ангажимент да потърсят своята награда и да се свържат допълнително на лично съобщение с профила на Devin Mineral with Vitamins в Instagram (https://www.instagram.com/devin.mineral.vitamins/), ако по някаква причина не са забелязали личното съобщение или не са го получили.

    В случай, че печелившите участници не желаят да предоставят изисканата информация, те губят правото да получат наградата си.
    Възложителят, действащ чрез Организатора, има ангажимент да изясни на победителите всички подробности във връзка с получаването на наградата.

    За да получат наградите си печелившите участници следва да изпратят в лично съобщение на Instagram страницата на Devin Miineral with Vitamins необходимите данни за получаване на наградата /три имена, имейл,телефон и актуален адрес/ в срок до 5 дни след обявяването на печелившите. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него 5 дни след обявяване на печелившите относно всички обстоятелства, изброени по-горе, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред изтеглен резервен печеливш.

    Участници, които използват фалшива онлайн идентичност, създават или са създали фалшиви профили в социалните мрежи с цел повече участия в игри с награди и/или нарушават правилата и механизма на Играта, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са се класирали за такава.

    Участия, които не отговарят на условията, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление. Организаторът си запазва правото да премахва всякакво съдържание, което смята за неподходящо и неуместно поради противоречие с нормативни изисквания, морала или добрите нрави.

    Наградата се получава на посочения от печелившия участник адрес. В случай че победител не получи наградата си на предоставения от него адрес, той следва да се обади на предоставени му телефон или да изпрати лично съобщение на профила на Devin Mineral with Vitamins в Instagram (https://www.instagram.com/devin.mineral.vitamins/).

    В случай на невъзможност от страна на Организатора да предостави описаните награди по причини извън неговия обхват или възможности, същият си запазва правото да награди печелившите с награда на сходна или по-висока стойност.
    Наградите ще бъдат изпращани до 15 работни дни от датата на посочване на три имена, телефон и актуален адрес от страна на печелившия.
 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара