Спечелете кафемашини и термочаши Nescafe Dolce Gusto

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://club.lukoil.bg/promo/243/winners

Как се участва:

Чрез покупка на кафе напитки с карта Лукойл.

Пълни правила:

Изпробвай късмета си за кафемашина Nescafe Dolce Gusto Krups или стилна термочаша! 

За да участваш за термочаша за кафе Nescafe Dolce Gusto, купи минимум 2 кафе напитки в рамките на един срок за участие* с карта ЛУКОЙЛ клуб, а за кафемашина се наслади на поне 5 кафе напитки в рамките на един срок за участие* с карта ЛУКОЙЛ клуб.

При покупката е нужно да маркираш своята ЛУКОЙЛ клуб карта, както и да имаш регистриран профил в ЛУКОЙЛ клуб на адрес https://club.lukoil.bg/ или в мобилното приложение LUKOIL Club Bulgaria. Минималният брой кафе напитки за участие за всяка от наградите не е необходимо да са на една касова бележка, а може да представляват сбор от покупки в рамките на един срок за участие*.

Сроковете за участие започват в понеделник всяка седмица от 22-ри август и са до неделя на същата седмица. Последният срок за участие е от 10-ти до 16-ти октомври. Томболите се теглят всеки понеделник след седмицата на участие!

Кампанията е валидна от 22.08.22 г. до 16.10.22 г. в участващите бензиностанции ЛУКОЙЛ**. Право на участие в кампанията „Печели с  ЛУКОЙЛ клуб и Nescafe Dolce Gusto“ има всяко пълнолетно лице, което: 1) има регистриран профил в „ЛУКОЙЛ клуб“ и 2) ползва карта ЛУКОЙЛ клуб при покупка на кафе напитки. В Кампанията не участват лица, които използват при покупката карта ЛУКОЙЛ клуб, но нямат регистриран профил в ЛУКОЙЛ клуб. Регистриран профил в ЛУКОЙЛ клуб имат само тези притежатели на карти ЛУКОЙЛ, които са въвели минимум данни в онлайн платформата ЛУКОЙЛ клуб. Всеки потребител може незабавно да регистрира профил на своята ЛУКОЙЛ клуб карта на club.lukoil.bg или в мобилното приложение LUKOIL Club Bulgaria. В кампанията не участват фирмени карти с отложено плащане, карти на пенсионни дружества, карти по партньорски програми и лица, които при покупка на кафе не представят карта ЛУКОЙЛ клуб.

*Томбола 1: срок за участие от 22.08 до 28.08.22 г.; *Томбола 2: срок за участие от 29.08 до 04.09.22 г.; *Томбола 3: срок за участие от 05.09 до 11.09.22 г.; *Томбола 4: срок за участие от 12.09 до 18.09.22 г.; *Томбола 5: срок за участие от 19.09 до 25.09.22 г.; *Томбола 6: срок за участие от 26.09 до 02.10.22 г.; *Томбола 7: срок за участие от 03.10 до 09.10.22 г.; *Томбола 8: срок за участие от 10.10 до 16.10.22 г.

Промоцията се организира и провежда в участващите бензиностанции ЛУКОЙЛ. Списъкът с обектите е обявен на club.lukoil.bg.

Участващите търговски артикули са наличните кафе напитки от всички видове на веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ.

Награди

Малки награди: Nescafe Dolce Gusto термочаша – 56 бр.
Големи награди: Кафемашина Nescafe Dolce Gusto Krups, модел Piccolo XS  – 16 бр.

Всички печеливши участници ще бъдат обявявани на club.lukoil.bg, както и ще бъдат директно уведомени по имейл или телефон на посочените от тях контакти в профила им в ЛУКОЙЛ клуб.

Краен срок - 16 октомври 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара