Спечелете 54 хладилни чанти Polarbox и 80 плажни кърпи от Somersby

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 август 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Somersby за поне 5 лв. от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България, в търговските обекти на КАУФЛАНД България

„Участващи опаковки“ са бутилки Somersby 330мл – Ябълка, Круша, Манго&Лайм, Маракуя и Портокал, Горски Плодове и кен 500 мл. – Ябълка, Боровинка

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

Закупилите Somersby 330ml или 500 мл. за минимум 5 лв. в комбинация по избор, могат да спечелят награда: една от 54 SOMERSBY хладилна чанта “Polarbox” или 1 от 80 плажни кърпи

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ

Закупилите Somersby 330ml или кен 500 мл. за минимум 5 лв. в комбинация по избор в обектите на Кауфланд могат да спечелят награда: 1 от 54 Somersby хладилни чанти “Polarbox” или 1 от 80 плажни кърпи

Регистрирай касовата бележка на www.somersbypromo.bg и я запази за удостоверяване на покупката, в случай че спечелиш награда.

Минималната стойност на покупката от 5 лв, даваща право на участие в Играта, трябва да бъде разпределена в една касова бележка.

Уникалният код от касовия бон, който може да бъде регистриран на сайта www.somersbypromo.bg, участва в томбола за наградите, описани в т. 7.1.

Тегленето на наградите ще се извърши на случаен принцип с помощта на компютърна програма. Всички спечелили награда ще бъдат уведомени чрез SMS, в рамките на две седмици след края на промоцията, а наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу предоставяне на съответните печеливши касови бележки .

Регистрация: за да участва в Промоцията, Участникът е необходимо:

    Да въведе своя актуален имейл адрес в сайта www.somersbypromo.bg , на който може да бъде открит, при спечелване на награда.
    Да въведе уникален код от касовия бон, удостоверяващ направената покупка.

    При регистрация на касовата бележка Участникът трябва да се съгласи с Условията за участие в промоцията (отметка в съответното поле, че са прочели Официалните правила на Промоцията, както и че са информирани и се съгласяват с изложеното в Уведомлението за защита на личните данни).

За да бъде допуснат за участие в Промоцията за спечелване на награда Somersby Участникът трябва да дееспособен и да е в необходимата възрастова група над 18 години. За да вземе участие в тегленето, участникът трябва да регистрира една касова бележка на минимална стойност от 5 лева.

При спечелване на награда от Промоцията, участникът ще бъде уведомен чрез SMS на мобилния си номер посочен при регистрацията и помолен да се свърже до 5 дни на посочения в SMS мобилен номер, за да предостави следните лични данни – три имена, адрес, пощенски код и ЕГН. В случай, че не го стори в посочения срок, участникът губи правото да получи награда.

Наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу предоставяне на съответната печеливша касова бележка. Организаторът и Администраторът на Промоцията не носят отговорност, ако печеливш участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени данни.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани касови бележки, но един участник може да играе за спечелване само на една награда, т.е. 1 участник може да спечели максимум 1 хладилна чанта „Polarbox” или 1 плажна кърпа което е спечелено първо за целия период на Промоцията.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 080011500 (на цената на един градски разговор за абонатите на БТК от цялата страна) .

Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата – Somersby хладилна чанта или плажна кърпа в рамките на 30 дни след получаването на контактната информация. В момента на получаването на наградата печелившият участник е задължен да предостави на куриерската фирма касовият бон, удостоверяващ направената покупка както и да подпише приемо-предавателен протокол. В противен случай, награда не се предоставя, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция. В случай че в рамките на 2 седмици от получаване на информация за контакт, доставката на наградата не може да се осъществи, по вина, която не може да се вмени на Организатора, то награда не се предоставя. За избягване на съмнение, Организаторът ще направи 3 /три/ опита да осъществи доставката на наградата чрез телефонно позвъняване и текстово съобщение до печелившия участник. При направени 3 неуспешни опита за доставка се приема, че участникът няма интерес от получаването наградата и такава не се предоставя, а остава в полза на Организатора. Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция. Спечелилите награди участници се считат за уведомени с настоящите Официални правила, че следва да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни, необходими за получаване на наградата и изготвянето на приемо-предавателен протокол.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара