Спечелете 20 уреда за приготвяне на бебешка храна и 20 луксозни чанти за бебешки принадлежности

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 4 септември 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Pampers Pants за поне 15 лв. от Кауфланд и коментар в инстаграм.

Пълни правила:

Играй с @pampers.bulgaria и @kauflandbulgaria и можеш да спечелиш 1 от 40 награди! 

Как?
👉 Купи наведнъж един или повече продукти Pampers Pants на минимална обща стойност 15 лв. с ДДС от магазините на @kauflandbulgaria в периода 08.08.-04.09.2022 г.
👉 Запази касовата бележка!
👉 Последвай официалната ни Instagram страница @pampers.bulgaria
👉 Разкажи ни под този пост най-смешната история за “голяма изненада” с твоето бебе
С нетърпение очакваме да прочетем интересните ви случки. Успех!

*Участието в кампанията е обвързано с покупка. Изображенията на наградите са с илюстративна цел. 

Период на Играта: от 08.08.2022 г. до 04.09.2022 г. включително. Играта се организира и провежда на територията на Република България във всички търговски обекти на Kaufland България.

В Играта участват всички продукти с марка Pampers Pants (без значение от размер или разфасовка), дистрибутирани от „Проктър и Гембъл България” ЕООД и предлагани в търговските обекти на Kaufland България, наричани по-долу „Продукти“. Върху участващите в Играта продукти няма изрично обособено обозначение, че участват в Играта. За избягване на всякакво съмнение, участниците в Играта се считат уведомени, че в Играта не участват други продукти освен горепосочените.

Участниците трябва да пазят касовата бележка без повреди по нея, за да удостоверят покупката в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от касовата бележка на и-мейл на Организатора за проверка, както и да покаже оригинала на същата на куриера при доставка на наградата. Оригинала на касовата бележка остава при участника.

Снимката от касовата бележка следва да отговаря на следните критерии:
* Снимката трябва да е във формат .jpg или .png;
* Снимката не трябва да бъде архивирана (.zip или .rar формат);
* Снимката не трябва да е размазана или с лошо качество, което да попречи на валидирането й.
* Доказателството за покупка трябва да е снимано или сканирано в оригинал и да показва еднозначно, че е за покупка на участващите в Играта продукти.
* На снимката трябва ясно да се виждат обектът на Kaufland България, от който e закупен продуктът, датата и стойността на покупката, номерът на касовата бележка.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в Играта, са следните:

* 20 (двадесет) бр. луксозни чанти за бебешки принадлежности, всяка на стойност 170 лева без ДДС (tbc)
* 20 (двадесет) бр. уреди за приготвяне на бебешка храна, всеки на стойност 292лева без ДДС (tbc)
*Посочените изображения на награди върху рекламните материали на Играта са с илюстративен характер.

Тегленето на печелившите участници се осъществява от Организатора до 14 работни дни след края на Играта, по предоставен списък на участници от страна на Партньора, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 40 печеливши участници и 40 резервни. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници или по друга причина не може да получи награда, съгласно условията на настоящите Правила.

В рамките на три дни след тегленето, печелившите участници ще бъдат обявени на официалната Instagram страница на Pampers Bulgaria от страна на Партньора в публикация тип “Story” и в коментар под поста, анонсиращ Играта. , Печелившите трябва да изпратят лично съобщение на официалната Instagram страница на Pampers Bulgaria, за да разберат как да се свържат с Организатора за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. От момента на тегленето те стават потенциални печеливши на наградата и ще трябва да подадат на Организатора необходимите данни и снимка от касовата бележка в 7-дневен (седемдневен) срок след обявяването в Instagram, за да могат да бъдат верифицирани като официални победители.

Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора, за да валидират касовата бележка, да заявят валидни данни за доставка на наградата – две имена, телефон и точен адрес за доставка, както и да предоставят данни, необходими за деклариране на наградата.

Всеки участник е длъжен да провери дали е в списъка с печелившите, да проверява редовно съобщенията в Instagram профила си, както и да бъде на разположение за получаване на информация по време на Играта. Ако участникът не е на разположение или не представи заявените данни в определения срок, участието ще бъде обявено за невалидно, той/ тя губи правото на награда и Партньорът ще обяви първия резервен участник от списъка с печеливши. Организаторът и Партньорът няма да носят допълнителна отговорност към участника.

Един участник може да получи само една от наградите посочени в член 7.1. Един участник може да участва в играта с една касова бележка само веднъж. Един участник може да участва в Играта с неограничен брой касови бележки. Един коментар се смята за едно участие с една касова бележка. В случай че участник е изтеглен като печеливш с повече от един коментар, трябва да представи касова бележка за всеки един от тях. Ако не представи касова бележка за съответния брой коментари, участникът ще бъде дисквалифициран.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 (тридесет) работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на посочения от спечелилия участник адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на Организатора.

Разходите за куриер са за сметка на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара