Спечелете 310 ваучера по 50 лв, 620 комплекта за барбекю и над 17000 кенчета Каменица в Kaufland

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 септември 2022

Как се участва:

Чрез покупка на 4 бири Каменица от магазин Кауфланд и изтриване на скреч карта.

Пълни правила:

Играта се организира и провежда на територията на Република България в във всички действащи обекти на верига магазини Кауфланд. Наградите могат да се получават само на територията на Република България.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

    1)    Бира Каменица кен 1881 – 17 080 бр.
    2)    Сет за BBQ Каменица 1881 – 610 бр.
    3)    Ваучер за барбекю продукти на стойност 50лв. (важи за продукти с бранд „Шеф месар“, бира Каменица бранд, аксесоари и консумативи „country side”)

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА

Всеки клиент, закупил от търговски обект на Кауфланд през периода на Играта минимум 4 бр. бира Каменица продукти без значение в каква комбинация от видове: кен 0.5л., стъклена бутилка 0.33л.. и 0.5л., Каменица 0.0% алкохол, има възможност да участва в Играта. За целта веднага след осъществяването на покупката си участникът трябва да представи на гише „Информация“ в съответния обект на Кауфланд касовата си бележка, удостоверяваща направената покупка. Служител на гише „Информация“ предоставя на участника тесте скреч-карти, от които може да си избере.

При закупуване на минимум 4бр. Каменица продукти, клиентът има право на 1 скреч-карта.

За избягване на всякакви съмнения, участникът следва да закупи минимум 4 бр. Каменица продукти с една покупка (с една касова бележка), като една касова бележка с минимум 4 бр. Каменица продукти дава право да се получи само 1 скреч-карта.

В Играта могат да участват само физически лица, отговарящи на изискванията на част 4 по-горе. Юридически лица, еднолични търговци, сдружения, фондации и други образования, закупили продукти, съответно получили фактура за това, не могат да участват в Играта.

Наградите се предоставят само на територията на търговския обект на Кауфланд, където е направена съответната покупка. Играта се провежда само на територията на участващите обекти на Кауфланд съобразно срока по-горе.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара