Спечелете 10 билета за мач на Liverpool FC и 300 колекционерски футболни фланелки

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://footballmoments.bg/winners-win-ticket/

Как се участва:

Чрез покупка на бира Carlsberg и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Участващите опаковки в Играта са всички разфасовки на марката Carlsberg, независимо откъде са закупени:

    Carlsberg Кен 500 мл
    Carlsberg Кен мултипакет 3+1
    Carlsberg бутилка 500мл
    Carlsberg бутилка 330мл
    Carlsberg 0.0% бутилка 330мл
    Наливна бира

 
За да участва в Играта, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:

Стъпка 1:

Да закупи бири Carlsberg на стойност поне 5лв. от хранителен магазин, супермаркет, хипермаркет или др. тип магазин в комбинация и разфасовка по избор и да запази касовата бележка за покупката.

Минималната стойност на покупката от 5лв. може да бъде разпределена в една или повече касови бележки.

ИЛИ

Да закупи минимум 2 продукта Carlsberg (наливна бира или бутилка 0,5л) от питейно заведение или заведение за хранене (ресторант, бар, механа и др.), срещу които ще получи скреч карта от служител в заведението. След изтриване на скреч картата, участникът разбира на момента дали печели награда бира Carlsberg или му се пада код.

Стъпка 2:

Да регистрира кода от касовата бележка или скреч картата на сайта https://footballmoments.bg/.

При регистрацията участникът трябва:

– да въведе номер на касовата бележка или код от скреч карта;
– да въведе мобилен телефонен номер;
– да потвърди (чрез чекбокс), че е на възраст над 18г.; че ще съхрани касовата бележка/скреч карта до края на Играта, както и че е съгласен с Официалните правила.

При регистрация на касова бележка или код от скреч карта, участникът бива уведомен веднага чрез съобщение (pop-up) на екрана на монитора/мобилното си устройство, че регистрацията му е успешна, както и колко кода има регистрирани до момента и колко кода остава да регистрира до възможността за спечелване на голяма награда.

!Важно – касова бележка:

При регистрация на касови бележки на обща стойност минимум 5 лв., участникът ще бъде включен в томбола и за двата типа награди в Играта –  седмична томбола за награда ретро фленелка на Liverpool FC и томбола след края на Играта за двоен билет за домакински мач по избор на Liverpool FC от Висшата лига, сезон 2022/2023.

!Важно – скреч карта:

При регистриран 1 уникален код от скреч карта, участникът ще бъде включен в седмична томбола за наградата ретро фланелка на Liverpool FC. При регистрирани минимум 2 уникални кода от скреч карта, участникът ще бъде включен в томбола след края на Играта за голяма награда – двоен билет за домакински мач по избор на Liverpool FC от Висшата лига, сезон 2022/2023.

Един участник може регистрира максимум 20 кода на ден.

Един участник може да спечели повече от един вид награда фланелка, но само една награда двоен билет за мач.

Регистрираните касови бележки и скреч карти подлежат на проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани противоречия съответният касов бон или скреч карта се счита за невалиден.

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер. Участието в играта е обвързано с покупка.

Наградите, които могат да бъдат спечелени чрез регистрация на кодове са следните:

    300 бр. ретро фланелки Liverpool FC, от които:
    50 бр. домакински екип Liverpool FC, сезон 1995/ 1996
    50 бр. гостуващ екип Liverpool FC, сезон 1995/ 1996
    50 бр. гостуващ екип Liverpool FC, сезон 1999/ 2000
    50 бр. гостуващ екип Liverpool FC, сезон 2000/ 2001
    65 бр. гостуващ екип Liverpool FC, сезон 2001/ 2002
    35 бр. екип Istanbul 2005 Liverpool FC

Всички фланелки са с мъжка кройка като техният вид не може да бъде избиран. Желан размер (S/M/L/Xl/XXL) може да бъде посочен, но изпълнението му зависи от моментната наличност на фланелки. Организаторът НЕ се задължава да предостави фланелка в размера, посочен от печелившия участник.

    10 бр. двойни билета за домакински мач на Liverpool FC от Английската Висша лига за сезон 2022/2023 на стадион „Анфийлд“, Ливърпул, Великобритания.

ВАЖНО: Наградата включва единствено билет за посещението на футболния мач и НЕ включва покриване на разходи за транспорт (полети, автобуси, влакове, таксита и др. тип транспорт), настаняване или каквито и да е други разходи от личен характер, свързани с посещението на футболния мач.

Печелившите участници ще имат възможност да дадат своето предпочитание за мач, който желаят до посетят като Организаторът ще вземе предвид посоченото желание, но не се задължава да го изпълни.

Наградите ретро фланелки Liverpool FC ще бъдат изтегляни на томболен принцип всяка седмица сред всички участници, които са регистрирали касови бележки с покупка на продукти Carlsberg на обща стойност минимум 5лв. ИЛИ поне 1 код от скреч карта на https://footballmoments.bg.

Тегленията ще бъдат извършени на следните дати:

– 08.08.2022г. – 35 броя фланелки
– 15.08.2022г. – 35 броя фланелки
– 22.08.2022г. – 35 броя фланелки
– 29.08.2022г. – 35 броя фланелки
– 05.09.2022г. – 35 броя фланелки
– 12.09.2022г. – 35 броя фланелки
– 19.09.2022г. – 35 броя фланелки
– 27.09.2022г. – 55 броя фланелки

Наградите двойни билети за мач ще бъдат изтеглени и обявени до 5 работни дни след края на Играта на случаен принцип от специално разработен за целта софтуер, сред всички участници, които са регистрирали касови бележки с покупка на продукти Carlsberg за минимум 5 лв. ИЛИ минимум 2 кода от скреч карти на https://footballmoments.bg.

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

Всеки участник може да участва неограничен брой пъти в тегленето за наградите.

В тегленето на наградите участват всички участници, които отговарят на условията на Играта. Печелившите участници ще бъдат известени чрез SMS съобщение на телефонния номер, който са посочили при регистрация на код.

В съобщението, ще се съдържа линк към контактна форма, в която печелившите участници, в срок до 5  работни дни, ще трябва да посочат: имена, телефон и адрес за доставка на спечелената награда.

Освен печелившите участници, ще бъдат изтеглени и 3 резерви за всяка награда. В случай, че спечелил участник е направил невалидна регистрация; или Организатора не е получил данните на печелившия участник в посочения в т. 9.3 пет дневен срок; или спечелил участник не е предоставил валиден и пълен адрес за получаване на наградата на територията на Република България; или участникът не е намерен на предоставения адрес; или спечелилият откаже наградата, или по каквато и да е друга причина участието на спечелил участник в Играта бъде прекратено, Организаторът ще се свърже по посочения в предходната точка начин, с първия по ред резервен печеливш, чиито регистрации отговарят на изискванията на настоящите Правила. Изтегленият резервен печеливш, в срок от 5  дни, считано от уведомяването му по посочения в т. 9.3 начин, трябва да изпрати необходимите данни за доставка на спечелената награда: имена, адрес и телефон за връзка.

Печелившите участници се обявяват на интернет страницата на Играта: https://footballmoments.bg/. Обявяването става чрез публикуване на телефонен номер на участниците като номерата се публикуват със заличаване на последните три символа от тях с цел сигурност (пример:+359887 123***).

Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора.

Във връзка с чл. 38 ал. 14; чл. 46, ал. 1 и чл. 65, ал. 7 от Закон за данъците върху физическите лица Ви уведомяваме, че наградата двоен билет за мач (описана в т. 8.1) подлежи на облагане с окончателен данък в размер на 10 на сто върху брутната сума на наградата. Съгласно разпоредбите на чл. 38, ал. 14 и чл. 46, ал. 1 от ЗДДФЛ, Организаторът на Играта е задълженото лице за деклариране и внасяне на дължимия данък. Спечелилият участник се съгласява и задължава, за целите на данъчното облагане по реда на ЗДДФЛ, да предостави на Организатора необходимите данни (три имена и ЕГН). Отказът да се предоставят тези данни е основание участието в Играта на конкретния печеливш да бъде прекратено от Организатора.

В деня на реалното получаване на наградата печелившият участник подписва протокол, съдържащ информация относно самоличността му (три имена и ЕГН) и удостоверяващ, че наградата му е връчена от Организатора или представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият Участник трябва заедно с протокола, да представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща. Тези данни ще бъдат използвани само и единствено с цел идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелената от него награда в Играта и във връзка с това информация за спечелилите ще бъде представена на куриерската фирма.

Доставката на наградите ретро фланелки ще бъде извършена в срок от 45 работни дни след предоставянето на данните за доставка от съответния печеливш участник.

Доставката на наградите двоен билет за мач ще се извърши не по-късно от един календарен месец преди датата на съответния футболен мач.

Краен срок - 26 септември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара