Спечелете книги на Неда Малчева и Майко мила и 10 поощрителни награди

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 10 септември 2022

Как се участва:

Чрез изпращане на лятна история.

Пълни правила:

Здравейте, почиващи си граждани и гражданки!! Усещаме, че лятото е в разгара си, защото отвсякъде долитат крясъци ИЗЛИЗАЙОТВОДАТАВЕДНАГА!!!, НЕ ПИПАЙ КУЧЕТО!!, ИВАНЕ, ПРЕСТАНИ ДА МЯТАШ ПЯСЪК ПО СЕСТРА СИ!!!, а в обратна посока долита детски рев, крясъци и тропане с крака.

ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ВАКАЦИЯТА ВЪРВИ СТРАХОТНО И ВСИЧКО Е НАРЕД! 

Затова с Neda Malcheva решихме да ви възнаградим за поредното лято, в което сте с изгорели бушони (и гръб), но преди да ви нагрядим чакаме от вас ИСТОРИИ ОТ ЛЯТО 2022!

Пращайте си летните разкази на имейл ⭐ konkursmaikomila@gmail.com ⭐, а ние ще ги публикуваме в специалната ни секция “Истории от лято 2022”.

Ще има и победител - човекът, летувал най-чутовно и епохално, написал най-якия, смешен или трогателен разказ, ще спечели книгата на Неда Малчева “Ще видиш ти, като родиш”, двете книги на Майко Мила - Да оцелееш като родител 1 и 2, пътеводителя “Стигнахме ли вече”, както и книгата на Krasimira Hadjiivanova Животът от нещата.

Но това не е всичко (както се казва)! Към главната награда добавяме и тапи за уши, безценно шишенце валерианови капки и чаша с дизайн от Неда Малчева. Ще раздадем и 10 поощрителни награди с някоя от тези емблематични чаши, за да си сърбате в тях чая, когато завали сняг.

Очакваме текстовете ви до 10 септември! Който е натрупал спомени, опит и нерви от лятото - да сяда да пише, и да праща!

ИВАНЕ, АЙДЕ ВЕЧЕ ПРЕСТАНИ ДА МЯТАШ ПЯСЪК ВЪРХУ СЕСТРА СИ, ЧЕ И НА НАС НИ ПИСНА!!!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара