Спечелете мини хладилник с джага, раници, футболни топки, сгъваеми столове и билети за FIFA World cup Qatar 2022™

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 2 октомври 2022

Как се участва:

Чрез регистрация кодове от продукти на Coca-Cola в мобилно приложение.

Пълни правила:

„Участващи опаковки" са 300ml, 330ml, 500ml, 1L, 1.5L или 2L Coca‑Cola Original, Coca‑Cola Без Захар, Fantа и Sprite с информация за COCA‑COLA APP и капачка COCA‑COLA APP, с изключение на 330ml Fanta Портокал, 330ml Fanta Грозде и 500ml What the Fanta.

Наградите, които ще бъдат раздадени  в рамките на Промоцията, са следните:

5 бр. – единичен билет за FIFA World cup Qatar 2022™ за мач от Осминафинал, който ще се проведе в Катар на 4.12.2022 – подробно описание в част 8 по-долу;

1 бр. – мини хладилник с джага;

6 бр. – сгъваем стол FIFA World cup Qatar 2022™;

18 бр. – раница FIFA World cup Qatar 2022™;

20 бр. – футболна топка FIFA World cup Qatar 2022™.

Наградите по точка 7.1.1., 7.1.2. и 7.1.3. са с пазарна стойност над 120 лв. с ДДС.

Приемайки награди с пазарна стойност над 120 лева с ДДС, печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл.65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) и всички свързани условия в същия закон Организаторът има задължението да декларира спечелената награда пред Национална агенция по приходите за съответния период, както и да заплати данъците за същата, а печелившите имат задължение да предоставят на организатора своите данни за идентификация, съгласно изискванията на Национална агенция по приходите, както е описано по-надолу в правилата.

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДАТА „ЕДИНИЧЕН БИЛЕТ ЗА FIFA World cup Qatar 2022™ ЗА МАЧ ОТ ОСМИНАФИНАЛ, КОЙТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В КАТАР НА 4.12.2022”

Данни за използване на наградата се предоставят на туристическата агенция Jamadvice Bulgaria, чрез посредник агенция Биспоук България ЕООД, ЕИК: 204713095.

Всеки единичен билет за FIFA World cup Qatar 2022™ за мач от Осминафинал, който ще се проведе в Катар на 4.12.2022 ще включва следния пакет за пътуване:

· Единичен самолетен билет отиване-връщане София – Доха;

· Две (2) нощувки в мястото за настаняване - стандартна единична стая в хотел с включена закуска;

· Единичен билет за FIFA World cup Qatar 2022™ за мач от Осминафинала (мач 52 1D-2C), който ще се проведе на 4 декември 2022 в 18:00ч местно време на стадион Al Thumama;

· Трансфер от летището до мястото на настаняване и обратно

· Трансфер от мястото на настаняване до стадиона за мача и обратно

Самолетни пътувания ще се извършват от и до основното международно летище на Република България – Летище София

Пакетът за пътуване ще бъде предоставен на спечелилия участник, както е описано в точка 8.1.1. Ако тя/той поиска допълнително услуги, това ще бъде единствено за негова сметка и трябва да бъде резервирано директно от спечелилия награда, доколкото и ако това е възможно. Организаторът и туристическата агенция не се ангажират за осигуряване на допълнителни или различни от предложените услуги.

За целите на регистриране на данните по резервациите за настаняване и самолетни билети, спечелилият участник разбира и се съгласява да предостави данни за себе си, като данните се предоставят на туристическата агенция чрез посредника – агенция Биспоук.

Наградата НЕ включва нито един от следните елементи:

·       Такси за подновяване на паспорта, визови такси и др.;
·       Туристическа застраховка;
·       Всякакви медицински изисквания, като имунизация, която може да се изисква при помещение в определени страни;
·       Транспортиране от най-близкия транспортен възел (летище, гара и др.) до и от дома на победителя или друго място на тръгване;
·       Ястия и напитки в полет (освен ако не са включени от авиокомпанията);
·       Такса за паркирани на автомобили, бонуси, екскурзии и атракции, джобни пари или всякакви други разходи, които не са изрично посочени в тези условия;
·       Други разходи, необходими за влизане в Катар и за ползване на наградата

Организаторът не носи отговорност за всички разходи, които не са включени в пакета за пътуване. Моля, имайте предвид, че може да се приложи градски данък за всяка нощувка. В някои случаи градският данък трябва да бъде платен на местно ниво от победителя.

На сайта на Министерството на Външните работи е предоставена необходимата информация и документи за влизане в Катар и пребиваване: https://www.mfa.bg/bg/embassyinfo/qatar и е отговорност на участниците да се запознаят с и да изпълнят условията.

Следните допълнителни условия важат за пакета за пътуване и спечелилите са изцяло отговорни за спазването на тези изисквания, както и за всякакви други изисквания, определени от организатора на FIFA World cup Qatar 2022™ за мач от Осминафинал, който ще се проведе в Катар на 4.12.2022”, приложими за пътуването.

·       Билетите за пътуване и нощувките в мястото за настаняване са обвързани с датите за провеждане на мач от Осминафинал на FIFA World cup Qatar 2022™, който ще се проведе в Катар на 4.12.2022”.

·       Печелившият e изцяло отговорен за проверката на ограниченията за теглото и размера както за чекиран, така и за кабинен багаж за пътуването им, зададено от използваната авиокомпания, и спазването на тези правила;

·       Ако резервацията бъде анулирана от победителя, или в случай на неявяване в деня на пътуването, няма да бъдат издадени алтернативи билета, а за да се избегнат съмнения, няма да бъде осигурена компенсация и/или възстановяване.

Организаторът не e отговорен в случай, че някое от планираните събития има закъснение, отлагане или отменяне по каквато и да е причина, включително и пандемични, епидемични, локални пандемии, налагане на карантини – няма да бъдат издадени алтернативи билета, а за да се избегнат съмнения, няма да бъде осигурена компенсация и/или възстановяване при възникване на подобни форс мажорни обстоятелства, поради непредвидимостта на характера и особеностите им. Следният линк е официален източник на информация и промени относно провеждането на FIFA World cup Qatar 2022™  и е отговорност на участниците да следят и да се запознават с информацията:  https://www.fifa.com/fifaplus/en/tournaments/mens/worldcup/qatar2022

С приемането на наградата печелившият e отговорен за спазване на Covid’19 изискванията, определени от авиокомпанията, хотела, FIFA World cup Qatar 2022™ или други доставчици, които предлагат услуга, включена в пакета. Невъзможността да отговорят на някое от Covid’19 изискванията, може да доведе до невъзможност за използване на някои от елементите на пакета, за което Организаторът и подизпълнителите му няма да носят отговорност.

С приемането на наградата печелившият разбира и се съгласява, че транспортните средства и центрове, местата за настаняване и местата за провеждане на събития са публични места и като такива те дават достъп на много хора и крият риск от излагане на Covid’19 и други заболявания, както и че посещението на такива места и мероприятия, каквито са включените в наградния пакет, е възможно да доведе до риск от излагане на Covid’19 и други заболявания по време на пътуването и във всички публични места с хора, които ще бъдат посетени при използването на наградата.

Печелившият  е длъжен да се съгласи и спазва изискванията на FIFA World cup Qatar 2022™ и носи отговорност за поведението и здравето си по време на събитето.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

Закупете бутилка 300ML, 330ML, 500ML, 1L, 1.5L, 2L от участващите опаковки. Под капачката ще откриете:

· уникален 10-символен код за мобилното приложение COCA‑COLA APP (мобилното приложение може да бъде свалено от тук à https://app.coca-cola.com/), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия брой код/кодове, съгласно правилата на играта, публикувани в COCA‑COLA APP и www.coca-cola.bg, може да играете за някоя от описаните награди в т. 7.

Регистрация:

Потребителят трябва да изтегли и направи регистрация в мобилното приложение COCA‑COLA APP. Регистрацията трябва да бъде направена чрез мобилното приложение COCA‑COLA APP (налично в Play Store и App Store - https://app.coca-cola.com/). Регистрация на код може да бъде направена след регистрацията на профил в приложението. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

·       E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.
·       Държава. Задължително е Участникът да избере държава.
·       Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на COCA‑COLA APP.
·       Минималната възраст за участие в Кампанията е 18г.

Регистрацията и използването на приложението се извършва, съгласно описаните в него правила, с които при регистрацията потребителят се съгласява. С регистриране на код/кодове и закупуване на участие в теглене на награда в приложението, потребителят се съгласява с правилата на прложението и с настоящите правила на Промоцията.

Виртуална валута и как се използва:

Всяка бутилка от 300ML, 330ML, 500ML, 1L, 1.5L и 2L Coca‑Cola, Coca‑Cola Без Захар, Fanta и Sprite с изключение на 330ML Fanta Портокал, 330ML Fanta Грозде и 500ML What the Fanta, има уникален код под капачката/езичето. С въвеждането на всеки код в приложението Coca‑Cola App автоматично прибавяте във виртуалния си портфейл 1 COIN. 1 код = 1 COIN (монета).

С натрупването на определен брой монети в своя портфейл, потребителят може да "закупи" участие за избрана от него игра от Промоцията и има шанс за спечелване на избрана от него награда.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.1., Участникът трябва да е регистрирал 60 кода от участващите опаковки (равняващ се на 60 coins/монети), след което да влезе в полето с промоционални игри „Усети магията на футбола и спечели“ и да избере да участва за награда единичен билет за FIFA World cup Qatar 2022™ за мач от Осминафинал, който ще се проведе в Катар на 4.12.2022, след което участникът автоматично се включва в  томболата за наградата, описана в т. 7.1.1.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.2., Участникът трябва да е регистрирал 12 кода от участващите опаковки (равняващи се на 12 coins/монети), след което да влезе в полето с промоционални игри „Усети магията на футбола и спечели“ и да избере да участва за награда мини хладилник с джага, след което участникът автоматично се включва в  томболата за наградата, описана в т. 7.1.2.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.3., Участникът трябва да е регистрирал 2 кода от участващите опаковки (равняващи се на 2 coin/монетa), след което да влезе в полето с промоционални игри „Усети магията на футбола и спечели“ и да избере да участва за награда сгъваем стол FIFA World cup Qatar 2022™, след което участникът автоматично се включва в  томболата за наградата, описана в т. 7.1.3.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.4., Участникът трябва да е регистрирал 1 код от участващите опаковки (равняващи се на 1 coin/монетa), след което да влезе в полето с промоционални игри „Усети магията на футбола и спечели“ и да избере да участва за раница FIFA World cup Qatar 2022™, след което участникът автоматично разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.1.4.

·       За да  вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1.5., Участникът трябва да е регистрирал 1 код от участващите опаковки (равняващи се на 1 coin/монетa), след което да влезе в полето с промоционални игри „Усети магията на футбола и спечели“ и да избере да участва за футболна топка FIFA World cup Qatar 2022™, след което участникът автоматично разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.1.5.

Допълнителна информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч.

В Промоцията „Усети магията на футбола и спечели“ няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове. В рамките на промоцията обаче може да бъде спечелена от един участник само по една награда от вид от описаните в т. 7.1.1., 7.1.2, 7.1.3., 7.1.4 и 7.1.5.

Тегленето на награди по точка 7.1.1. и 7.1.2. ще бъде извършено еднократно за периода на Промоцията на 03.10.2022г., като печелившите ще бъдат информирани в рамките на една седмица след тегленето – печелившият участник ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA‑COLA APP.

С цел равномерно разпределение на наградите по точка 7.1.3. през целия период на промоцията, същите ще бъдат разпределени по седмици, като всяка седмица ще могат да бъдат спечелени:

·       1 теглене (29.08.2022 г.) – х1 сгъваем стол FIFA 2022
·       2 теглене (05.09.2022 г.) – х1 сгъваем стол FIFA 2022
·       3 теглене (12.09.2022 г.) – х1 сгъваем стол FIFA 2022
·       4 теглене (19.09.2022 г.) – х1 сгъваем стол FIFA 2022
·       5 теглене (26.09.2022 г.) – х1 сгъваем стол FIFA 2022
·       6 теглене (03.10.2022 г.) – х1 сгъваем стол FIFA 2022

Тегленето на награди по точка 7.1.3. ще бъде извършвано по следния начин:

·       Всяка седмица ще бъдат теглени награди, описани в точка 7.1.3., по списъка и датите описани в точка 9.7., като печелившите ще бъдат информирани в рамките на една седмица след тегленето. Печелившият участник ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA‑COLA APP.

Печелившите билети за томболи на наградите по точка 7.1.1., 7.1.2. и 7.1.3. ще бъдат публикувани в секцията “ Усети магията на футбола и спечели“ в Coca‑Cola app на деня след дата на теглене.

Ако потребителят спечели, той ще бъде уведомен със съобщение в мобилното приложение COCA‑COLA APP. Участниците трябва да имат 18 или повече навършени години, за да вземат участие в промоцията.

Наградите от Промоцията ще бъдат получавани по следния начин:

При спечелване на награда от точка 7.1.1. участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA‑COLA APP. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на coca-cola-app@bespoke.bg (посредник на Туристическата агенция) следните данни:

а) данни за контакт за получаване на наградата: имена, адрес, телефон;

б) данни за организатора за деклариране на наградата в НАП: трите имена по л.к. и ЕГН;

в) данни във връзка с организиране на пътуването: ще бъдат събирани и обработвани от Туристическата агенция чрез агенция Биспоук България ЕООД за целите на резервaцията на пътуване и настаняване и ще бъдат изискани от печелившия преди пътуването

С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда.

След като се изпрати информацията по точки 10.3.1., участникът ще получи имейл от coca-cola-app@bespoke.bg с информация за резервацията на хотела, самолетните билети с посочени дестинациите, както и номера на билета за мача

o   Предоставените данни са необходими и ще използват от Туристическата агенция, за да може да се ползва спечелената награда по точка 7.1.1., както и във връзка с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 7.2.

o   Печелившият ще има срок до 16.10.2022 г. след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. Ако след изтичане на срока по предходното изречение, печелившият не предостави данни, се приема, че той се е отказал от наградата и Организаторът няма задължение да предостави награда. Организаторът не носи отговорност, ако печелившият не предоставят навреме или предоставят непълна информация до туристическата агенция, за да може тя да организира пътуването им.

При спечелване на награда от точка 7.1.2. и 7.1.3. участникът ще получи имейл на електронната си поща, с който е регистриран в COCA‑COLA APP. Печелившият, ще бъде помолен да предостави отговор на coca-cola-app@bespoke.bg своите три имена, ЕГН, адрес и телефон за връзка, за да получи физически наградата си. С изпращането на имейла участникът потвърждава съгласието си за получаване на награда.

o   Предоставените данни са необходими и ще използват от Организатора само във връзка с физическото връчване на наградата и с изпълнение на законовото задължение на Организатора да декларира предоставената награда пред данъчните органи, съгласно точка 7.2.

Печелившият ще има срок до 22.10.2022 г. след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. Ако след изтичане на срока по предходното изречение, печелившият не предостави данни, се приема, че той се е отказал от наградата и Организаторът няма задължение да предостави награда.

При спечелване на награда от точка 7.1.4. и 7.1.5. печелившият ще получи линк, на който да предостави: своите три имена, адрес и телефон за връзка, за да получи физическата си награда в рамките на десет (10) работни дни, след предоставянето на необходимите данни.  

o   Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка с физическото връчване на наградата.

Печелившият ще има срок до 22.10.2022 г. след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организаторът няма задължение да предостави награда.

Организаторът не носи отговорност за предоставяне на награда, при некоректно подадена информация за контакт, когато информацията е непълна или когато участникът не може да бъде намерен на предоставените от него данни за контакт или ако се установи при предаване на наградата, че данните на лицето не отговарят на предварително попълнените данни за участие.

Данните, които ще се събират от туристическата агенция във връзка с организиране на използване на наградата чрез нейния посредник Биспоук България ЕООД няма да бъдат достъпни за Организатора и няма да се обработват от него.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара