Спечелете страхотния фотоапарат Polaroid Now в черен цвят

Споделете играта с приятели! Последвайте ни за още игри:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Играта е приключила!

Печеливш: i*****.m****@gmail.com

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

🎁 Нова игра! 🎁 Стани част от #iSTYLEfamily и може да спечелиш Polaroid Now! 📸

📩 Регистрирай мейл адреса си и участвай в томбола за страхотния фотоапарат Polaroid Now в черен цвят от #iStyleBulgaria.

ℹ️ Играта се провежда в периода 24.08 до 25.09.2022 г. Тегленето на победител ще се проведе на 26.09.2022 г. В томболата участват нови и стари абонати. 

Участието в настоящата игра не е обвързано със закупуването на каквито и да е стоки и/или услуги, предлагани от “А й Стайл” ЕООД или от трето лице, нито с поемането на каквито и да е договорни задължения към Организатора. Участието в Играта е напълно доброволно и свободно. С регистрирането на ме йл адреса си, участниците се включват в томбола. С предоставяне на данни се дава и съгласие за изпращане на информация за нови продукти, специални предложения и маркетингови събития. Нюзлетърът, за ко йто участниците се абонират, участва йки в играта, е безплатен и ще остане такъв за целия период, в ко йто ще бъде получаван
от участниците. Може да оттеглите Вашето съгласие по всяко време, като промените
настройките си, като кликнете върху бутона "Отписване" под всеки име йл, ко йто
получавате от iStyle или като се свържете с нас на newsletter@istyle.bg. Право на
участие в Играта имат: всички лица, навършили 18 години, с местожителство в
България, както и всеки, ко йто е абониран или се абонира за нюзлетъра на iStyle. С
регистрацията си за участие в играта всеки участник приема настоящите правила и
условия на играта. Играта важи за стари и за нови абонати.

На 26.09.2022 г. ще се проведе томбола, в която ще участват всички, които са попълнили данните си и са се регистрирали. Ще бъде изтеглен един печеливш.

Изтегленият играч печели 1 (един) брой iPolaroid Now в черен цвят. 

След изтеглянето на победителя, Организаторът ще уведоми победителя на предоставения от него и-ме йл адрес и ще публикува и-ме йл адреса със закрити последни 3 символа във фе йсбук страницата на А й Стайл. Победителят трябва да се свърже с Организатора в рамките на 5 (пет) работни дни след изпращане на имейла с уведомлението, за да предостави данните си за получаване на наградата. Победителят в играта ще получи наградата в рамките на 5 (пет) работни дни, след като се е свързал с Организатора в предоставения му по-горе срок, като предварително се уговорят с представител на Организаторите за точен ден и час. Наградата ще бъде предоставена в София, магазин iStyle Витоша, на бул. Витоша 25. В случа й че победителят не е от гр. София и няма възможност да получи наградата си в магазин iStyle Витоша, ще я получи по куриер, на посочен валиден адрес за сметка на Организатора.

Краен срок - 25 септември 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара