Спечелете 500 лв. и 6 месечен премиум план на стойност 120 лв. от MyFin


Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 12 август 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в мобилно приложение.

Пълни правила:

С напредването на технологиите се променя и потребителското поведение, както и очакванията на клиентите за финансовите услуги. За сметка на традиционното разбиране за банкиране, фокусът на клиента все по-често се измества към финтех компаниите и предлаганите от тях решения.
 
В MyFin потребителите могат да открият решения за своите ежедневни нужди от финансов характер. Преводите, плащанията и обмяната на валута са на 5 клика разстояние и са в мобилния ви телефон. Фокус на MyFin е да предложи възможности, които са ценни на потребителите в България и имат локални специфики – да внесете парите си в брой чрез банкомат, да платите битовите си сметки, да си закупите винетка без такса и т.н. Осъзнавайки нуждата на хората да спестяват времe и средства, екипът на MyFin разработва решения, които им дават възможност да управляват своите финансови средства изцяло от мобилното си устройство.
 
С MyFin освен да изпращате и да получавате пари по телефонен номер – без такса (P2P), да имате дигитална, виртуална или физическа карта, вие може да си платите битовите сметки, да си закупите винетка. Стремим се да направим така, че на едно място – MyFin, да може да се извършват всички услуги, които са ви необходими.
 
Чрез приложението MyFin получавате и изпращате пари бързо, лесно и сигурно. Можете да правите преводи към сметки с IBAN в България и чужбина. Да изпратите пари на приятел - достатъчно е да го изберете от телефонния си указател и да въведете желата сума. Преводът ще пристигне веднага и без никакви такси. Всичко е бързо и лесно в нашата екосистема.
 
Можете да изпратите или получите пари с линк. Може да изискате средства от приятел или пък просто да извършите превод по мобилния номер на вашия контакт.
 
С МуFin правите плащания в левове, евро, щатски долари и британски лири. Различните планове и възможностите, които те включват, могат да бъдат разгледани в сайта myfin.bg.
 
А СЕГА МОЖЕШ ДА СПЕЧЕЛИШ СТРАХОТНИ НАГРАДИ ОТ MYFIN!
 
Регистрирай се в приложението MyFin с нашия код - FRESH500 (изписано именно така, с главни букви). Така автоматично участваш в ежедневния жребий на MyFin, който ще носи на един късметлия 6 месечен премиум план на стойност 120 лв., който дава възможност да внасяте/теглите пари през банкомати без такса, както и да правите преводи без такава, откриване на неограничен брой сметки, и издаване на неограничен брой карти към всяка една от тях.
 
В края на седмицата ще бъде теглен жребият и за голямата награда - 500 лв., които ще бъдат разиграни сред участвалите през всички дни.
 
MyFin ЕАД е дружество с лиценз от БНБ за опериране с електронни пари. За да имате достъп до услугите на мобилното приложение е необходимо да потвърдите профила си като сканирате документ за самоличност.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара