Спечелете 3 пътувания до Атина и двойни билети за EKO Rally Acropolis

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 25 август 2022

Как се участва:

Чрез зареждане на гориво в бензиностанции ЕКО и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

МЕХАНИЗЪМ НА УЧАСТИЕ

1. За да се включи в Играта, всеки участник, отговарящ на условията по раздел IV, в рамките на Периода на Играта трябва:

a. да зареди 35 (тридесет и пет) или повече литра гориво (без значение от неговия вид), на една касова бележка, от която и да е бензиностанция ЕКО на територията на страната.

b. да посети Лендинг страницата и в регистрационна форма да попълни в предвидените за тази цел задължителни полета: име и фамилия на участника, e-mail адрес, телефон за връзка, номер на касовата бележка, дата на закупуване на горивото, номер на обекта, от който е закупено горивото (в случай че в касовата бележка липсва номер на обект, в празното поле следва да се попълнят четири нули – 0000), както и да потвърди, че има навършени 18 години, че се съгласява с Официалните правила на Играта и че е запознат с Уведомлението за обработване на лични данни на участниците в Играта.

c. Да потвърди своето участие с избиране на опцията „Регистрирай“.

2. Всеки участник трябва да се увери, че участва в Играта със своето име по документ за самоличност, което следва да удостовери с представяне за справка на документ за самоличност, в случай че спечели награда от Играта.

3. В рамките на Периода и при спазване на условията на Играта всеки участник може да се регистрира за участие неограничен брой пъти, при отчитане на условието, че с една касова бележка не може да се участва повече от веднъж, както и че всеки участник може да спечели само една награда от Играта. За всяко участие е необходима отделна касова бележка и отделно попълване на регистрационната форма.

4. Всички опити за участие след определения Период на Играта са невалидни.

НАГРАДИ

Наградите в Играта са 3 двойни билета за EKO Rally Acropolis, което ще се проведе в периода 8-9 септември 2022г. в Атина, Гърция. Наградите включват още пътни разходи (самолетни билети) и настаняване на полупансион за датите 07.09.2022г. и 08.09.2022г..

ПРОЦЕДУРА НА ПРЕДЯВЯВАНЕ, ВАЛИДИРАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

1. До 24ч. след приключване на Периода на Играта ще бъдат изтеглени победители чрез електронен жребий.

2. Всеки участник, при съобразяване на реда и условията, посочени в Официалните правила, независимо от броя регистрации в целия Период на Играта, може да спечели само 1 (една) награда от общия брой награди. Общият брой на печелившите участници в Играта не може да надвишава 3 (три).

3. След изтегляне на печеливш участник, Организаторът извършва проверка дали същият отговаря на поставените в настоящите Официални правила условия. В случай че даден печеливш участник не отговаря на условията за получаване на наградите, не му се предоставя награда, като за печеливш се счита първата изтеглена резерва съгласно т. 10 по-долу, отговаряща на условията.

4. При дадено съгласие, имената на печелившите участници и спечелената награда ще бъдат публикувани на Лендинг страницата на Организатора, както и на официалната Facebook страница на Организатора.

5. Всеки печеливш участник ще бъде уведомен, че е спечелил съответната награда на e-mail адреса и/или телефона за връзка, посочени от него в регистрационната форма.

6. Всеки печеливш участник ще трябва да предостави личните си данни, нужни на Организатора, за да осигури самолетни билети и престой на победителите. Те ще бъдат поискани от Организатора, когато той е получил потвърждение от печелившия участник за това, че той има възможност да използва наградата си.

7. Всеки печеливш участник сам носи отговорност за достоверността на личните данни, които предостави на Организатора. Ако поради несъответствие му бъде отказано пътуване или настаняване, Организаторът не носи отговорност.

8. Получаването на наградата не може да бъде прехвърляно на друго лице.

9. Не се допуска размяна на награда за пари и други алтернативи.

10. За всеки печеливш участник, допълнително ще бъдат изтеглени и 3 резерви по реда, предвиден в т. 1 от този Раздел. В случай че печеливш участник бъде дисквалифициран или поради други обстоятелства, предвидени в Официалните правила, не може да получи спечелената награда, наградата ще се присъди на негова резерва, определена според реда на изтеглянето.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара