Спечелете 50 броя CATRICE Sun Lover Glow Бронзираща пудра

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 юли 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

50 от Вас ще имат възможността да тестват CATRICE Sun Lover Glow Бронзираща пудра

В периода 29.07.-31.07.2022 г. може да се регистрирате в активността Тест на продукт. 50 участника от регистриралите се ще получат за безплатeн тест CATRICE Sun Lover Glow Бронзираща пудра. Те ще бъдат определени на случаен томболен принцип измежду всички регистрирали се.
CATRICE Sun Lover Glow Бронзираща пудра

Мраморно! CATRICE Sun Lover Glow Бронзираща пудра е копринено мека, бронзираща пудра, която осигурява сияен блясък и нежно вид на целуната от слънцето кожа през цялата година. Мраморна текстура с фини светлоотразителни пигменти се адаптира към всички тонове на кожата и превръща пудрата в абсолютно задължителен продукт.

*Регистрацията за Тест на продукт е възможна от 09:00 ч. на датата 29.07.2022 до датата 31.07.2022 г.. Участниците, на които ще бъдат изпратени продукти за тест, се избират на случаен томболен принцип. Участникът ще получи линк към въпросник и ще бъде помолен да даде своето мнение за продукта, който е получил за тест в определен срок.

Бройката на продуктите, които се предоставят за тест – 50 бр.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара