Спечелете 10 награди - продукт по избор от VitaMag

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 5 август 2022

Как се участва:

Чрез коментар във форум.

Пълни правила:

VITAMAG.BG се нареди сред водещите платформи за онлайн пазаруване на хранителни добавки, които се ползват с най-голямо доверие и клиентска удовлетвореност от потребителите в България. На сайта им може да намерите качествени продукти на световноизвестни брандове като немската ZeinPharma® (натурални добавки за здравето), Medex® (пчелни продукти), ESN® (спортни добавки) и на американската марка NaturesPlus®.

Например магнезий хелат, който е от най-продаваните им продукти, се отличава с пъти по-благоприятното въздействие върху нервната система, в сравнение с обикновения магнезий по аптеките. Той намалява стреса, чувството на умора и подобрява качеството на съня – основна предпоставка да водим здравословен живот и да сме по-ефективни в ежедневието. Препоръчителен за ежедневен прием продукт е и Омега рибено масло на ZeinPharma, който се отличава с висококачествения си състав и е сред най-продаваните Омега-3 добавки в Германия! Регулира кръвното налягане и съдейства за намаляване на лошия холестерол и триглицеридите.

Безспорният №1 си остава Хидролизиран колаген на NaturesPlus, който е и най-търсената колагенова добавка у нас. Обогатеният му профил многократно превъзхожда обикновения колаген по отношение на клетъчно усвояване и ползи върху тялото. Допринася за младия и здрав вид на косата, кожата и ноктите. Осезаемо подхранва ставите и заздравява сухожилията.

Спечелете продукт по ваш избор!

* Приемали ли сте досега продукти от портфолиото на VitaMag? Ще се радваме да споделите какви са вашите отзиви и впечатления, ако сте останали доволни от конкретни добавки!

* Споделете в темата линк към продукта, който към този момент представлява най-голям интерес за вас и ни кажете защо избирате него. На 5 август 10 от вас ще го спечелят.

*Победителите ще имат ангажимент да споделят впечатленията си от получения продукт след два месеца, когато отново отключим темата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара