Спечелете уред за готвене Instant Pot и 12 комплекта Somat

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 юли 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Somat на стойност минимум 6.99 лв. от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда на територията на Република България в търговските обекти на “Кауфланд България ЕООД енд Ко” КД, по посочения в настоящите правила, механизъм, условия и срок. Кампанията не важи при покупка, направена през платформата на Glovo.

В Кампанията участват всички продукти с търговска марка Somat.
Върху участващите в Кампанията продукти няма изрично обозначение или специална опаковка.

 В Кампанията могат да бъдат спечелени следните награди:
 - 1 бр. Голяма награда – комбиниран уред за готвене Instant Pot, модел Instant Pot PRO Crisp + Air Fryer, с единична стойност на придобиване 599,99 лв. с ДДС.
 - 12 бр. комплекти: Somat Excellence 32 caps + Somat Magnifier 3WL

За да участва за спечелването на награда, участникът трябва да закупи продукти, участващи в Кампанията на стойност над 6,99 (шест и деветдесет и девет) лв. с ДДС по време на периода на Кампанията. При покупка на стойност над 6,99 (шест и деветдесет и девет) лв. с ДДС, участникът може да участва в теглене за спечелване на една голяма награда, като за тази цел участникът трябва да се регистрира с три имена, E-mail, телефон, номер на касовата бележка, дата и снимка на касовата бележка на страницата на кампанията – www.somat-promo.bg.

Наградите по т. 11 ще бъдат изтеглени на случаен принцип, в периода 01.08.2020 - 07.08.2022 г. За всяка награда ще бъде изтеглен един печеливш и една резерва измежду участниците.

Победителите ще бъдат известени по телефона за това, че печелят и как да получат наградата си. Регистрираната касова бележка/фактура, с която е спечелена награда, следва да бъде показана на Организатора, с цел да се удостовери направената покупка14. Наградите по т. 11 ще бъдат предоставени на съответните печеливши от представител на „Хем енд Егс” EООД.

Не се допуска замяна на спечелените награди срещу стойността им в пари, както и други замени.

Всеки участник може да участва в Кампанията, с повече от една касова бележка/фактура за покупка на промоционални продукти в промоционалния период, при условие, че всяка от тях (бележка, фактура) доказва покупка на продукти Somat в размер на над 6,99 (шест и деветдесет и девет) лв. с ДДС.

За избягване на неясноти, един участник в Кампанията може да спечели само една награда по т. 11, независимо от броя на касовите бележки, които е регистрирал на www.somat-promo.bg. С една касова бележка може да бъде направена само една регистрация, независимо от стойността на закупените с нея продукти с търговска марка Somat.

Печелившите на награда в Кампанията са длъжни:
• При получаване на наградата да докажат, че данните им съответстват на данните, описани в регистрацията, която са направили на www.somat-promo.bg
• Да предоставят техни лични данни: три имена, ЕГН, които се изискват за процедурата по получаване на наградата, след като бъдат уведомени, че са сред печелившите.

В случай, че Организаторът не може да се свърже с победител или победителят не иска наградата си или не я потърси, от 07.08.2022 до 14.08.2022 Организаторът се свързва с предварително изтеглена резерва за победител за съответната награда, както е описано в настоящите Официални правила. В случай, че нито победителят, нито резервата не потвърди наградата си, тя няма да бъде предоставена.

Наградите ще бъдат изпратени за сметка на Организатора в периода 15.08.2022 -21.08.2022 г.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара