Спечелете 10 фитнес гривни и 10 камери за моментни снимки от Pantene и Kaufland

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 15 август 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукт Pantene за минимум 5.99 лв. от магазини Kaufland и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Хей, прекрасна, чу ли новината? 🤩 Очертава се бляскаво лято с Pantene! ✨
Не чакай, а се включи в играта, спечели страхотен подарък 🎁 за още по-страхотен ден!

За да участваш за 1 от 20 награди - 10 Фитнес Гривни и 10 Камери за моментни снимки - просто следвай тези стъпки:

🌟 купи продукти Pantene от магазин на @kauflandbulgaria на минимална стойност от 5.99лв. с ДДС
🌟 запази касовата бележка
🌟 последвай @pantene.bulgaria
🌟 тагни приятел под поста на кампанията

Играта се организира и провежда на територията на Република България във всички търговски
обекти на Kaufland България.

В Играта участват всички продукти с марка Pantene (без значение от размер или разфасовка), дистрибутирани от „Проктър и Гембъл България” ЕООД и предлагани в търговските обекти на Kaufland България, наричани по-долу „Продукти“. Върху участващите в Играта продукти няма изрично обособено обозначение, че участват в Играта. За избягване на всякакво съмнение, участниците в Играта се считат уведомени, че в Играта не участват други продукти освен горепосочените.

За да получат спечелена награда от Играта, печелившите участници са длъжни да запазят и представят касовата бележка или да предадат нейно копие на куриера от закупените продукти с марка Pantene от магазин на Kaufland България.

Участието в Играта е обвързано със закупуване на един или повече от горепосочените Продукти. Покупката следва да е направена през периода на Играта - това се установява от датата на касовата бележка. В случай че касовата бележка е с дата, предхождаща началото на играта, участието с нея ще е невалидно и няма да отговаря на настоящите Правила.

Снимката от касовата бележка следва да отговаря на следните критерии:
• Снимката трябва да е във формат .jpg или .png;
• Снимката не трябва да бъде архивирана (.zip или .rar формат);
• Снимката не трябва да е размазана или с лошо качество, което да попречи на
валидирането й.
• Доказателството за покупка трябва да е снимано или сканирано в оригинал и да
показва еднозначно, че е за покупка на участващите в Играта продукти.
• На снимката трябва ясно да се виждат обектът на Kaufland България, от който e
закупен продуктът, датата и стойността на покупката, номерът на касовата
бележка.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в Играта, са следните:
• 10 (десет) бр. фитнес гривни Garmin Vivosmart 5, всяка на стойност 274.99 лева без ДДС.

• 10 (десет) бр. фотоапарат за моментни снимки Canon Instant Zoemini, всеки на стойност 279 лева без ДДС.
*Посочените изображения на награди върху рекламните материали на Играта са с
илюстративен характер.

Тегленето на печелившите участници се осъществява от Организатора до 14 работни дни след края на Играта, по предоставен списък на участници от страна на Партньоря, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 10 печеливши участници и 10 резервни. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници или по друга причина не може да получи награда, съгласно условията на настоящите Правила.

Същия ден след тегленето, печелившите участници ще получат уведомително (поздравително) съобщение във Instagram, изпратено от официалната Instagram страница на Pantene Bulgaria от страна на Партньора, като ще бъдат информирани за потенциалната награда и че трябва да се свържат с Организатора по телефон за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. От момента на тегленето те стават потенциални печеливши на наградата и ще трябва да подадат необходимите данни и снимка от касовата бележка в 7-дневен (седемдневен) срок след получаване на съобщението във Instagram, за да могат да бъдат верифицирани като официални победители.

Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора, за да валидират касовата бележка, да заявят валидни данни за доставка на наградата – две имена, телефон и точен адрес за доставка, както и да предоставят данни, необходими за деклариране на наградата.

Всеки участник е дължен да проверява редовно съобщенията във Instagram профила си, както и да бъде на разположение за получаване на информация по време на Играта. Ако участникът не е на разположение или не представи заявените данни в определения срок, участието ще бъде обявено за невалидно, той/ тя губи правото на награда и Партньорът ще се свърже с първия резервен участник от списъка с печеливши. Организаторът и Партньорът няма да носят допълнителна отговорност към участника.

Един участник може да получи само една от наградите посочени в член 7.1. Един участник може да участва в играта с една касова бележка само веднъж. Един участник може да участва в Играта с неограничен брой касови бележки. Едно тагване се смята за едно участие с една касова бележка. В случай че участник е изтеглен като печеливш с повече от едно тагване, трябва да представи касова бележка за всяко едно от тях. Ако не представи касова бележка за съответния брой тагвания, участникът ще бъде дисквалифициран.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 (тридесет) работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на посочения от спечелилия участник адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на Организатора.
Разходите за куриер са за сметка на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара