Спечелете 10 iPhone 13 Midnight 128GB и 10 Apple AirPods 3 от Gillette и Kaufland

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

iPhone13:
мартин янков
Ivailo Ivanov
Desi Djikov
Дарина Тодорова
Десислава Иванова
Nikolai Karabekirov
Златка Александрова
Михаил Михайлов
Габриела Костадинова
Bry Ivanov

AirPods:
Иво Б.
Mariana Tosheva
Maria Nikolova
Ivelina Tankova
Martin Kolev
Ivelina Shushkova
Евгений Иванович Никитенко
Nikolai Tunkovski
Илиян Илиев
Maria Kostadinova
Гергана Нанова
Martin Rusev

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Gillete или Gillette Venus за минимум 20.99 лв. от магазини Kaufland и коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Кожата ти заслужава най-добрата грижа, а ти заслужаваш страхотен подарък! 🥰

За да се радваш на гладка кожа и трайни резултати и за да участваш за 1 от 20 награди - 10 iPhone 13 Midnight 128GB и 10 Apple AirPods 3 - просто следвай тези стъпки:
💙 купи продукти Gillette или Gillette Venus от @kauflandbulgaria на минимална стойност от 20.99лв. с ДДС
💙 запази касовата бележка и последвай страницата на Gillette
💙 тагни приятел под поста на кампанията* и можеш да спечелиш награда**

*Едно тагване се смята за едно участие с една касова бележка. В случай че участник е изтеглен като печеливш с повече от едно тагване, трябва да представи касова бележка за всяко едно от тях. Ако не представи касова бележка за съответния брой тагвания, участникът ще бъде дисквалифициран.

**Период на кампанията – 15.07– 15.08.2022 г. в магазините на Кауфланд. Изображенията на наградите са с илюстративна цел. Участието в играта е обвързано с покупка на продукти Gillette или Venus  на минимална стойност от 20.99 лв. с ДДС. За да участвате за 1 от 20 награди, следва да запазите касовата бележка и отидете на официалния за България facebook профил на Gillette (@GilletteBulgaria) и да следвате изискванията, описани под поста на кампанията.

Играта се организира и провежда на територията на Република България във всички търговски
обекти на Kaufland България.

В Играта участват всички продукти с марка Gillette и Venus (без значение от размер или разфасовка), дистрибутирани от „Проктър и Гембъл България” ЕООД и предлагани в търговските обекти на Kaufland България, наричани по-долу „Продукти“. Върху участващите в Играта продукти няма изрично обособено обозначение, че участват в Играта. За избягване на всякакво съмнение, участниците в Играта се считат уведомени, че в Играта не участват други продукти освен горепосочените.

За да участва в Играта за спечелване на една от наградите по точка 7.1. от настоящите Правила, всеки участник трябва да изпълни следните стъпки:
Стъпка 1: Да закупи наведнъж един или повече продукти с марка Gillette и/или Venus, независимо от размера и разфасовката, на минимална обща стойност 20.99 лв. с ДДС, oт някои от търговските обекти на Kaufland България, през периода на Играта и да запази касовата бележка от направената от него покупка.
Стъпка 2: Да хареса официалната страница на Gillette Bulgaria в Facebook
(https://www.facebook.com/GilletteBulgaria/) и да тагне приятел под поста за Играта.

Участниците трябва да пазят касовата бележка без повреди по нея, за да удостоверят покупката в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от касовата бележка на и-мейл на Организатора за проверка, както и да покаже оригинала на същата на куриера при доставка на наградата. Оригинала на касовата бележка остава при участника.

Снимката от касовата бележка следва да отговаря на следните критерии:
• Снимката трябва да е във формат .jpg или .png;
• Снимката не трябва да бъде архивирана (.zip или .rar формат);
• Снимката не трябва да е размазана или с лошо качество, което да попречи на валидирането й.
• Доказателството за покупка трябва да е снимано или сканирано в оригинал и да показва еднозначно, че е за покупка на участващите в Играта продукти.
• На снимката трябва ясно да се виждат обектът на Kaufland България, от който e закупен продуктът, датата и стойността на покупката, номерът на касовата
бележка.

Снимки, които не отговарят на посочените по-горе условия, няма да бъдат зачитани
за валидни и няма да участват в разпределянето на наградите.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в Играта, са следните:
• 10 (десет) бр. iPhone 13, всеки на стойност 1704.23 лева без ДДС
• 10 (десет) бр. AirPods 3, всеки на стойност 379.06 лева без ДДС
*Посочените изображения на награди върху рекламните материали на Играта са с илюстративен характер.

Тегленето на печелившите участници се осъществява от Организатора до 14 работни дни след края на Играта, по предоставен списък на участници от страна на Партньора, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 20 печеливши участници и 20 резервни. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници или по друга причина не може да получи награда, съгласно условията на настоящите Правила.

В срок от 3 дни след тегленето, печелившите участници ще бъдат обявени на официалната Facebook страница на Gillette Bulgaria (www.facebook.com/GilletteBulgaria) от страна на Партньора в коментар под поста, анонсиращ Играта. Печелившите трябва да изпратят лично съобщение на официалната Facebook страница на Gillette Bulgaria, за да разберат как да се свържат с Организатора за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. От момента на тегленето те стават потенциални печеливши на наградата и ще трябва да подадат на Организатора необходимите данни и снимка от касовата бележка в 7-дневен (седемдневен) срок след обявяването в Facebook, за да могат да бъдат верифицирани като официални
победители.

Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора, за да валидират касовата бележка, да заявят валидни данни за доставка на наградата – две имена, телефон и точен адрес за доставка, както и да предоставят данни, необходими за деклариране на наградата.

Всеки участник е длъжен да провери дали е в списъка с печелившите, да проверява редовно съобщенията във Facebook профила си, както и да бъде на разположение за получаване на информация по време на Играта. Ако участникът не е на разположение или не представи заявените данни в определения срок, участието ще бъде обявено за невалидно, той/ тя губи правото на награда и Партньорът ще обяви първия резервен участник от списъка с печеливши. Организаторът и Партньорът няма да носят допълнителна отговорност към участника.

В случай че резервните участници бъдат изчерпани и са останали нераздадени награди, допълнителни резервни участници няма да бъдат теглени и оставащите награди няма да бъдат раздавани. Непотвърдените/непотърсените награди ще бъдат използвани в бъдещи активности на марката.

Един участник може да получи само една от наградите посочени в член Един участник може да участва в играта с една касова бележка само веднъж. Един участник може да участва в Играта с неограничен брой касови бележки. Едно тагване се смята за едно участие с една касова бележка. В случай че участник е изтеглен като печеливш с повече от едно тагване, трябва да представи касова бележка за всяко едно от тях. Ако не представи касова бележка за съответния брой тагвания, участникът ще бъде дисквалифициран.

ОРГАНИЗАТОРЪТ УМОЛЯВА УЧАСТНИЦИТЕ В ИГРАТА ДА ПАЗЯТ СТАРАТЕЛНО
КАСОВАТА БЕЛЕЖКА НА МЯСТО, КОЕТО ДА СЪХРАНИ НЕЙНАТА ЦЯЛОСТ И ЧЕТЛИВОСТ – НАГРАДИ НЯМА ДА БЪДАТ ПРЕДОСТАВЯНИ СРЕЩУ ИЗТРИТИ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ, НА КОИТО НЕ СЕ РАЗЧИТАТ ИМЕТО НА ПРОДУКТА, СТОЙНОСТТА НА ПОКУПКАТА, ДАТАТА НА ПОКУПКАТА ИЛИ МАГАЗИНА, ОТ КОЙТО Е ЗАКУПЕН ПРОДУКТЪТ.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 (тридесет) работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на посочения от спечелилия участник адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на Организатора.

Краен срок - 15 август 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара