Спечелете 10 колонки BOSE SOUNDLINK COLOR II BLUE BLUETOOTH

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 юли 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Head & Shoulders от магазини Kaufland за поне 5.99 лв. и коментар в инстаграм.

Пълни правила:

🌞 Освежи лятото с Head & Shoulders! 🏖 Включи се в най-свежата игра за сезона и спечели страхотна награда - 1 от 10 Bluetooth колонки 🎁

За да участваш, просто следвай тези 4 стъпки:

🌊 Купи Head & Shoulders от магазин на @kauflandbulgaria на минимална стойност от 5.99лв. с ДДС
🌊 Запази касовата бележка
🌊 Последвай @headandshouldersbg
🌊 Тагни приятел в коментар под този пост

Едно тагване се смята за едно участие с една касова бележка. В случай че участник е изтеглен като печеливш с повече от едно тагване, трябва да представи касова бележка за всяко едно от тях. Ако не представи касова бележка за съответния брой тагвания, участникът ще бъде дисквалифициран.


Играта се организира и провежда на територията на Република България във всички търговски
обекти на Kaufland България.

В Играта участват всички продукти с марка H&S (без значение от размер или разфасовка), дистрибутирани от „Проктър и Гембъл България” ЕООД и предлагани в търговските обекти на Kaufland България, наричани по-долу „Продукти“. Върху участващите в Играта продукти няма изрично обособено обозначение, че участват в Играта. За избягване на всякакво съмнение, участниците в Играта се считат уведомени, че в Играта не участват други продукти освен горепосочените.

Участниците трябва да пазят касовата бележка без повреди по нея, за да удостоверят покупката в случай на спечелване. В случай че участник спечели, той трябва да изпрати снимка от касовата бележка на и-мейл на Организатора за проверка, както и да покаже оригинала на същата на куриера при доставка на наградата. Оригинала на касовата бележка остава при участника.

Снимката от касовата бележка следва да отговаря на следните критерии:
• Снимката трябва да е във формат .jpg или .png;
• Снимката не трябва да бъде архивирана (.zip или .rar формат);
• Снимката не трябва да е размазана или с лошо качество, което да попречи на валидирането й.
• Доказателството за покупка трябва да е снимано или сканирано в оригинал и да показва еднозначно, че е за покупка на участващите в Играта продукти.
• На снимката трябва ясно да се виждат обектът на Kaufland България, от който e закупен продуктът, датата и стойността на покупката, номерът на касовата бележка.

Снимки, които не отговарят на посочените по-горе условия, няма да бъдат зачитани
за валидни и няма да участват в разпределянето на наградите.

Наградите, които могат да бъдат спечелени от участниците в Играта, са следните:

• 10 (десет) бр. колонки BOSE SOUNDLINK COLOR II BLUE BLUETOOTH, всяка на стойност 275.99 лева с ДДС.
*Посочените изображения на награди върху рекламните материали на Играта са с илюстративен характер.

Тегленето на печелившите участници се осъществява от Организатора до 14 работни дни след края на Играта, по предоставен списък на участници от страна на Партньоря, и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 10 печеливши участници и 10 резервни. Всеки от резервните печеливши участници може да замести предходния изтеглен, при условие, че не може да се установи контакт с някой от печелившите участници или по друга причина не може да получи награда, съгласно условията на настоящите Правила.

Същия ден след тегленето, печелившите участници ще получат уведомително (поздравително) съобщение във Instagram, изпратено от официалната Instagram страница на Head & Shoulders Bulgaria от страна на Партньора, като ще бъдат информирани за потенциалната награда и че трябва да се свържат с Организатора по телефон за всички подробности относно проверката и получаването на наградата. От момента на тегленето те стават потенциални печеливши на наградата и ще трябва да подадат необходимите данни и снимка от касовата бележка в 7-дневен (седемдневен) срок след получаване на съобщението във Instagram, за да могат да бъдат верифицирани като официални победители.

Печелившите участници трябва да се свържат с Организатора, за да валидират касовата бележка, да заявят валидни данни за доставка на наградата – две имена, телефон и точен адрес за доставка, както и да предоставят данни, необходими за деклариране на наградата.

Наградите ще бъдат доставени с куриер до всеки печеливш в срок от 30 (тридесет) работни дни след подаването на адрес за доставка. В деня на доставка печелившите участници ще получат уведомителен SMS или прозвъняване от куриера. Наградите се доставят на посочения от спечелилия участник адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници последните ще получат обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 работни дни от съответния куриерски клон. След изтичането на този срок печелившият участник губи правото си да получи наградата, като тя ще бъде използвана в бъдещи активности на Организатора.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара