Спечелете Apple iPad 9th Gen 64GB и е-четец Kindle 2019

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Айхан Ахмед
Александра Георгиева

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта и гледане на видео уроци.

Пълни правила:

Спечели лятото! Учи и участвай в томболата за iPad и Kindle

Изграждането на конструктивен навик, какъвто представлява консистнетното учене, е процес, който изисква време и усилия. Но връщането към старите навици, които по никакъв начин не ни помагат да израстваме, не е толкова трудно. Само трябва да се отклоним от конструктивните си навици за кратък период, какъвто е лятото, и вече няма да имаме никакъв спомен от тях. Това ще ни върне в начална позиция и ще трябва да преминем отново през цялостния процес на изграждане на този навик.

Затова за поредна година в Аула стартираме лятното предизвикателство „Спечели лятото“, чрез което искаме да те мотивираме да продължиш да отделяш време за своето развитие, дори през отпускарския сезон. По този начин, освен че няма да изостанеш, ще бъдеш и много по-напред от останалите. Отделените минути днес за развитие ще ти се отплатят двойно в натоварените работни дни, когато наученото ще ти помогне да пестиш ценно време!

Знаем, че мотивацията ти за трупане на знания е висока, но искаме да те мотивираме допълнително. Затова през лятото сме подготвили награди за най-отдадените на знанието – електронна книга Kindle и таблет iPad!

Как да участваш? Просто е:

    Влез в профила си в Аула (или се регистрирай безплатно)
    За да участваш в томболата, гледай 10 видео урока в Аула – те може да са част от безплатните уроци при регистрация или част от закупен курс.
    След отчитане на първите 10 изгледани урока, трябва да си направиш единична регистрация „Участие в томболата“, с която ще следиш своето участие.
    Гледането на всеки следващ урок увеличава шанса ти да спечелиш – просто следи брояча в профила си и ще видиш как той расте с всяко ново изгледано видео.

Играта ни е активна през юли и август (01.07. до 31.08.2022 г. включително). 

На 2 август ще изтеглим един участник от всички, регистрирали се в рамките на месец юли, който ще спечели е-четец Kindle 2019, а на 1 септември пък ще изтеглим големия победител на голямата награда – Apple iPad 9th Gen 64GB WiFi 10.2″ Silver.

Всяка седмица ще следим топ участниците изгледали най-много видеа в предните 7 дни, а водещият в тази седмична класация ще получи 1 месец Аула Абонамент като награда. Ще видите резултатите на Facebook страницата ни!

Готови ли сте? Влезте в Аула и се включете още сега!

Условия на томболата за наградите:

    За участие в томболата трябва да изгледаш минимум 10 видео урока в „АУЛА“ между 01.07.2021 и 31.08.2021 г.;
    След отчитане на първите изгледани 10 урока, трябва да си направиш единична регистрация за „Участие в томболата“, към която ще се начисляват изгледаните уроци;
    За изгледани уроци се считат тези, които отваряш и гледаш за пръв път;
    След 10-тия урок, гледането на всеки следващ увеличава шанса да спечелиш!
    Няма да участват дублираните регистрации. (Забележка: просто гледай повече уроци от един акаунт, ако искаш да увеличиш шанса си за награда);
    Участието в томболата НЕ е автоматично. След гледане на 10-те урока трябва да заявиш участието си;
    Повторното гледане на вече преминати уроци НЕ се отчита за изгледан урок.
    Тегленето на наградите ще се случи на живо във Facebook страницата ни. Победителите ще бъдат уведомени по email, а за големите награди (Kindle и iPad) ще се свържем с тях и по телефон. При непотърсена награда 2 седмици след тегленето на печеливш, ще бъде направено ново теглене за нов късметлия.

Краен срок - 31 август 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара