Спечелете 100 брандирани хамака от Ариана и Billa

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 юли 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Ариана за поне 5 лв. от магазини Billa и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията „БИГИРИ – БИГИРИ ЗА НАГРАДИ БАРАБАБАУ“ се организира и провежда на територията на Република България, а участващи търговски обекти са всички търговски обекти на търговска верига „BILLA“ на територията на Република България.

Участващи продукти са долуописаните продукти, част от портфолиото на „Загорка“ АД или свързани с последното лица:
Ариана 2л PET
Ариана 1.2л PET
Ариана 500 мл кен
Ариана 500 мл RGB
Ариана Радлер 1.8% 1.2л PET
Ариана Радлер 1.8% 500 мл кен
Ариана Радлер 0.0 330 мл лимон
Ариана Радлер 0.0 330 мл малина
Ариана Радлер 0.0 330 мл ягода и мента
Ариана Радлер 0.0 330 мл портокал и грейпфрут
Ариана мултипак 5+1 500 мл кен

Продуктите се разпространяват във всички магазини от търговската мрежа на съорганизатора „БИЛЛА България“ ЕООД на територията на Република България.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Кампанията и томболата, са
следните:
1. Хамак Ариана – 100 броя (всеки на единична стойност ненадхвърляща 120.00 лв. с ДДС)

Всеки участник в Кампанията има право да получи само една награда.

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с
друга награда.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

Наградите, изобразени на промоционалните материали са индикативни и е възможно
разминаване в цвят, форма и други външни белези на продукта.

Всяко лице, отговарящо на изискванията на настоящите правила, може да участва в Кампанията като закупи в срока на Кампанията в магазин BILLA продукти от описаните в част 6 от тези правила на минимална стойност 5 (пет) лeвa в една покупка (покупка, за която се издава един системен бон). За избягване на съмнение посочената по-горе стойност от 5 (пет) лева е тази, която клиентът заплаща на каса в магазини BILLA след приспадане на всички отстъпки.

Да запази касовата бележка и да я регистрира на www.ariana.bg.

С еднократна покупка на продукти, участващи в Кампанията, могат бъдат закупени до 10 броя от всеки вид и разфасовка на продуктите, описани в част 6 от тези правила (артикул).

Всяко лице може да участва многократно в томболата с награди в зависимост от броя на направените от него покупки на продукти, участващи в Кампанията и отговарящи на изискванията на тези правила.

На 05.08.2022г. в присъствието на представители на Съорганизатора „Загорка“ АД чрез втоматизиран софтуер ще бъдат изтеглени общо 100 броя печеливши лица, които са извършили покупки, отговарящи на условията за участие съгласно настоящите официални правила и 15 резерви в случай, че някой от печелившите не може да бъде открит и/ или идентифициран и/ или не потърси наградата си в срок до 12.08.2022 г, съответно ако не отговаря на условията за получаване на награда в настоящата Кампания или се откаже от наградата си. За тегленето на наградите се съставя протокол.

Имената на печелившите участници, както и спечелените от тях награди ще бъдат обявени в рамките на три работни дни от деня, в който са изтеглени печелившите на адрес www.ariana.bg. Печелившите лица ще бъдат обявени с изписване на пълно първо (собствено) име, първа буква на фамилно име и телефонен номер със закрити последните 3 цифри.

Представител и/ или подизпълнител на Съорганизатора „Загорка“ АД ще се свърже с всеки от печелившите, с цел да информира участника, че е изтеглен сред печелившите лица и за да уточнят детайлите по изпращане и връчване на наградата му.

Ако с печелившо лице не може да бъде осъществен контакт до 2 обаждания и същото не се
свърже със съорганизатора „Загорка“ АД най-късно до 12.08.22 г., наградата се предоставя
на съответна резерва по реда на изтеглянето им.

Предоставянето и изпращането на наградата се осъществява от Съорганизатора „Загорка“ АД, за негова сметка чрез куриер срещу представяне от страна на печелившия участник на документ за самоличност и печелившата касова бележка за справка и оформяне на съответен приемо-предавателен протокол за предаване на наградата. Тези данни ще бъдат използвани само и единствено с цел за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелената от него награда в Кампанията.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара