Спечелете термокана, пасатор или тостер Gorenje

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 29 юли 2022

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Съвременната кухня е мястото в което се стремим да съчетаем успешно, както естетическите интериорни решения, така и онази комфортната практичност, която ни кара да чувстваме добре докато приготвяме храна за семейството и приятелите си или създаваме нови кулинарни шедьоври. Един от най-важните моменти за да бъде изпълнено това условие е да оборудваме кухнята с най-подходящите уреди, които имат не просто красив дизайн, но и функционалност, внедрена в иновативни технологии, които правят живота ни по-лесен.

Пръв помощник в избора на най-добрите електродомакински уреди за Вас са Вето-уреди за вграждане. В магазините и в сайта на компанията ще намерите богат избор на висококачествени продукти от световни марки, една от които е Gorenje.

Добре познат на българския пазар брандът на Gorenje предлага широката гама от продукти комбиниращи динамичен дизайн, подходящ за различни стилове в кухненския интериор, с модерни и иновативни технологични решения, така необходими за домашния ни комфорт.

Такава е и колекцията Gorenje Classico, представяща вечните артистични стилове, с класическа ретро нотка и винтидж поглед към отминали времена. Сега уредите от тази колекция се предлагат с 5 години пълна гаранция.

Отговор на въпроса – как да изберете най-подходящия уред за вашия дом, можете да получите в персонална консултация от служителите на Вето-уреди за вграждане.

За своите клиенти, Вето предлага безплатен транспорт и възможност за покупки на изплащане, онлайн консултации, поръчки и разплащания. Не на последно място е внедрената система Reserve „Резервирай“ - поръчвате сега, по текущи цени и промоции, а получавате уредите си, когато кухненското ви обзавеждане е готово.

Продуктите на Gorenje можете да намерите в магазините на Вето-уреди за вграждане, в градовете – София, Пловдив, Варна и Бургас, а също и на www.veto.bg

Включи се в играта на Радио ENERGY и Вето - уреди за вграждане! Отговори на поне един от дневните въпроси във Фейсбук страницата на Радио ENERGY и в петък - 29 юли може да спечелиш термокана, пасатор или тостер Gorenje!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара