Спечелете семейна професионала фотосесия с продукти Chipolino

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Албена Щаракова

Как се участва:

Чрез качване на снимка в сайта на играта.

Пълни правила:

Станете ти и твоето дете новите лица на Chipolino

Познаваме ентусиазма ви при избора на продукти за вашето мъниче. Знаем и, че моментите с него са безценни и със сигурност искате да расте по-бавно и да имате възможно колкото се може повече време с малчо. Тъй като сте част от семейството на Chipolino, което продължава да се увеличава, ние искаме да запечатаме вашите вълшебни моменти и да покажем усмивките зад бранда Chipolino.

Питахте ни защо снимаме само публични лица, а ние наистина искаме клиентите ни да се припознават в нас, затова взехме желанията ви предвид и ви даваме възможност да станете следващите лица на Chipolino.

За да стане това, трябва да качите снимка с вас, вашето дете и продукт на Chipolino на нашата платформа. След периодът на качване на снимките ще отключим гласуването, за да може всички снимки да трупат харесвания от един и същи момент, което пък да е максимално честно.

Играта ще се проведе в няколко етапа. Първият е за участие, което предполага качване на снимка. След приключването му, ще стартира вторият етап, който е за гласуване за снимка. Победителят ще бъде този, чиято снимка има най-много харесвания. Награда е фотосесия, организирана от Chipolino с продукти на бранда.

Участникът може да качва само снимки на своето дете или да разполага с изричното писмено разрешение за това на родителите на детето, заснето на  снимката;

Снимките не могат да бъдат  с неприлично, унизително, укорително или обидно  съдържание,  по преценка на  организатора. При условие, че организаторът приеме, че е качена снимка с подобно  съдържание, последният свободно може да премахне същата.

Наградата в настоящата Игра е 1 (една), а именно:  

Организирана изцяло от и за сметка на  Организатора  - Фотосесия  с професионален фотограф, снимките от която фотосесия,   организаторът ще използва без да  дължи каквито и да било възнаграждения  изцяло по свое усмотрение,  без ограничение в  социалните мрежи,   за период от една година  след  изготвяне на материалите от фотосесията.  Всички авторски права, доколкото такива се пораждат със заснемането на фотосесията се притежават от организатора и за същите последният не дължи каквито и да било възнаграждения.  С  приемането на настоящите правила,  всеки от  участниците  заявява  изричното си съгласие  с условието, формулирано в настоящия пункт.

Печелившият участник ще бъде този с най-много получени гласове след гласуването.  Гласуването се извършва свободно  от 15.07.2022 г. Победителят ще бъде обявен на 01.08.2022 г. спрямо  получените гласове.

Името на печелившия ще бъде обявено на официалната Facebook и Instagram страници на Chipolino, а именно Chipolino и chipolinobg.

Спечелената награда не може да бъде заменяна за паричната ѝ равностойност или каквато и да е друга равностойност. Печелившият участник няма право да преотстъпва или прехвърля по какъвто и да било начин на трети лица правото си да получи Наградата;

Наградата  ще бъде изпълнена от Организатора,  на определени от Организатора място, ден и час. Неявяването  на  така посоченото място и час ще се  счита за нежелание на участника да приеме наградата, което автоматично води до декласирането му и класиране на неговото място на следващия участник, получил най – много гласове. 

Краен срок - 31 юли 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара