Спечелете страхотен цифров фотоапарат Sony DSC-WX500B

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Данаил Генов от Пловдив

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Лятото е тук – време е за незабравими моменти, почивки и пътувания!

А част от всяко пътешествие е багажът! Включи се в играта ни „Лятна ваканция“ и ни кажи: Без какво не тръгваш на лятна почивка, какво задължително слагаш в куфара или сака?

Регистрирай се за участие тук, и на 15 юли може да спечелиш страхотен цифров фотоапарат, за да запечаташ най-готините моменти на твоята лятна ваканция!

НАГРАДИТЕ В ИГРАТА:

1 брой дигитален фотоапарат Sony DSC-WX500B

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И СПЕЧЕЛВАНЕ НА НАГРАДИ

Участниците следва да се регистрират за участие в Играта, попълвайки формата за участие, достъпна на www.radioveselina.bg, отговаряйки на въпроса:Без какво никога не тръгвате на лятна почивка, какво задължително слагате в куфара или сака?. В края на играта, на 15.07, чрез жребий ще бъде определен един Победител от  всички, които са се регистрирали в Играта, а неговото име ще бъде публикувано на  уебсайта https://radioveselina.bg. Всеки един от участниците може да бъде потърсен от водещият на оставения от него телефон, записан и излъчен в ефир.

Жребият за определяне на Победителите ще бъде изтеглен на 15.07.2022 г.

Краен срок - 15 юли 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара