Спечелете уикенд в SPA Hotel PERSENK и Термален Аквапарк Персенк

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Gergana Nikolova

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Стани 👸 VIP гост на SPA Hotel PERSENK***** и Термален Аквапарк Персенк !

Спечели уикенд + VIP шатра в първите дни от отварянето на ТЕРМАЛЕН АКВАПАРК ПЕРСЕНК (01.07 – 17.07.2022г.) с предварително записване. 

Участвай като тагнеш в коментар с кого би искал да посетиш SPA Hotel PERSENK*****.

Не се допуска участие от фалшиви профили и участие посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба.

Един печеливш участник ще спечели уикенд за двама + VIP шатра в първите дни от отварянето на ТЕРМАЛЕН АКВАПАРК ПЕРСЕНК (01.07 – 17.07.2022г.) с предварително записване.

Не се допуска размяна на наградата срещу парична сума или друг вид предметна награда.

Тегленето на наградата се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили коректно условията на играта, чрез използване на специализиран компютърен софтуер, осигуряващ шанс за награда на всички участници.

Спечелилият участник се обявява на Facebook страницата и Instagram профила, в срок определен от организатора или най-късно един ден след изтичане на периода упоменат в условието на играта.

За да получи наградата, спечелилият участник следва в срок от 5 (пет) работни дни да се свърже с организатора на “Стани VIP гост на SPA hotel PERSENK***** Термален Аквапарк Персенк!”
като изпрати лично съобщение на Facebook страницата или Instagram профила.
Ако организаторът не получи от уведомения участник лично съобщение, както и ако печелившият участник откаже да получи наградата или в случай, че има нарушаване на настоящите правила от страна на избрания за печеливш участник, той губи правото да получи наградата си.

Краен срок - 22 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара