Спечелете 17 ваучера - за 500 лв, за 300 лв. и за 100 лв. за пазаруване от T MARKET

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 8 август 2022

Как се участва:

Чрез пазаруване от T MARKET на специални продукти и над 30 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Пазарувай за минимум 30 лева и включи в покупката си поне един продукт със знака на томболата. Регистрирай касовия си бон и участвай в играта за спечелване на един от общо седемнадесет ваучера за пазаруване само във верига магазини T MARKET и онлайна на T MARKET online. 

С една касова бележка можеш да спечелиш един ваучер. Участващите в играта продукти ще бъдат обозначени в брошурата, на регал в магазини и на T MARKET online.

Програмата се организира и провежда във всички магазини T MARKET на територията на Република България, както и в онлайн магазина на Организатора tmarketonline (https://tmarketonline.bg/).

Всеки желаещ да се включи в Играта трябва да направи покупка от физически магазин Т МАРКЕТ или от онлайн магазина на Организатора tmarketonline (https://tmarketonline.bg/) на обща минимална стойност 30 (тридесет) лева с включен ДДС (реално заплатената сума след приспадане на всякакъв вид отстъпки) като включи в покупката си поне един продукт, маркиран със специален символ на кампанията. Покупката може да бъде направена във всеки един магазин Т МАРКЕТ на територията на страната и следва да бъде извършена с една транзакция, тоест стойността на една касова бележка не може да бъде по-малка от 30 (тридесет) лева.  

Ако стойността на касовата бележка надвишава един или няколко пъти минималната стойност на покупката, това не увеличава шанса за печалба на участника и НЕ му дава право да регистрира съответната касова бележка повече от един път. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж. Всеки участник може да регистрира неограничен брой касови бележки.

Продуктите маркирани със специален символ на кампанията ще бъдат ясно обозначени във физическите магазини Т-Маркет, в промоционалните брошури на Т-Маркет, както и на онлайн сайта https://tmarketonline.bg/.

Брошури и физически магазини – стоките, които участват в Играта ще бъдат маркирани със специален обозначителен символ в седмичната промоционална брошура, както и в месечната брошура на карта „Благодаря“ и ще бъдат актуализирани на седмична, съответно месечна база в зависимост от периода на промоционалната брошура. Стоките, участващи в Играта могат да бъдат намерени в съответните физически магазини на Т-Маркет. Актуалните брошури могат да бъдат намерени на следният линк: https://tmarket.bg/page/broshuri

Онлайн магазин – специалният обозначителен символ ще бъде обозначаван и в онлайн магазина на Организатора https://tmarketonline.bg/ върху съответните стоки, които участват в тази промоция и на свой ред ще бъдат актуализирани на седмична/месечна база.

За да бъде възможно участието в Играта е необходимо клиентът да попълни формата за регистрация на следната интернет страница на Организатора https://tmarketonline.bg/page/17-godini-pazaruvash-praktichno, като посочи телефонен номер, номер на касов бон и BN №. За да завърши регистрацията клиентът трябва да потвърди в обособеното за целта поле, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

Не се допускат всякакви нерегламентирани методи за регистрация за участие с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има правото да дисквалифицира съответния участник.

Награди: За целия срок на Играта могат да бъдат спечелени общо 17 (седемнадесет) броя ваучери за пазаруване в магазини Т-МАРКЕТ и T- MARKET online, на различна стойност както следва: един брой ваучер на стойност 500 (петстотин) лева; три броя ваучера всеки от тях на стойност 300 (триста) лева и тринадесет броя ваучера всеки от тях на стойност 100 (сто) лева. Всеки един от ваучерите е с включен ДДС.

Теглене на печелившите участници: Печелившите участници ще бъдат изтеглени на 09.08.2022г.

В тегленията участват всички коректно попълнени формуляри за участие в периода от 21.06.2022г.,  до 23:59ч. на 08.08.2022г.

Обявяване на печелившите участници: Организаторът ще обявява печелившите участници до 3 (три) календарни дни след тегленето на следната интернет страница https://tmarketonline.bg/page/17-godini-pazaruvash-praktichno, както и на Facebook страницата си „T MARKET“  на адрес: https://www.facebook.com/MaximaBulgaria.

При технически проблем е възможно печелившите участници да бъдат  изтеглени или обявени със закъснение до 3 (три) работни дни от първоначално обявеното.

Тегленето на печелившите участници ще се извърши на случаен принцип. При обявяване на печелившите участници ще бъдат публикувани единствено номер на касов бон и BN №.

Eдин участник може да спечели една награда с една касова бележка, като това не ограничава правото му да участва за награда в Играта, ако е регистрирал и други касови бележки.

Наградите ще бъдат изпратени чрез куриер до посочен от участника адрес в рамките на 7 дни от обявяването на печелившите участници.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара