Спечелете смартфон Nokia G21 и 3 пакета с брандирани награди

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Петя Генчева, която печели Nokia G21
Niko Atanasov, Мария Илиева и Slavka Ruseva печелят специални комплекти от Nokia

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

ИГРА // Напиши в коментар с какво те впечатлява най-много Nokia G21 и може да я спечелиш! 

Ние гласуваме с две ръце за издръжливостта на батерията, с която можеш да изкараш до 3 дни с едно зареждане, но можеш да видиш пълните специфики на модела тук >> https://bit.ly/3O2yZsN

Награди:

- 1 бр. смартфон Nokia G21 

- 3 бр. пакета със следното съдържание: брандирана шапка, тениска, хладилна чанта с логото на Nokia
 

Печелившите участници ще бъдат избрани на случаен принцип от администраторите на фен страницата на VIVACOM във Facebook https://www.facebook.com/VIVAC0M  измежду всички, взели участие.

Победителите ще бъдат обявени със своето профилно име във Facebook на официалната страницата на VIVACOM във Facebook на 20.06.2022 г., като коментар под публикацията.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на посочените от тях профили във Facebook чрез лично съобщение. За да получи наградата си, победителят следва в рамките на 2 работни дни да върне отговор като предостави в лично съобщение до Организатора във Facebook следните свои лични данни: три имена, телефон за връзка, e-mail адрес и адрес за доставка до офис на Еконт, където да бъде изпратена неговата награда, както и да даде съгласието си за обработване на тези лични данни. Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи обратна връзка от него в рамките на 2 работни дни след уведомяването му от Организатора, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред, изтеглен резервен печеливш. Организаторът не носи отговорност, в случай че потребител е предоставил невалидни данни – грешни имена; грешен номер за връзка или грешен, непълен или несъществуващ адрес за получаване на наградата.

Краен срок - 19 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара