Спечелете всеки ден пакет с продукти на Карлово Мес

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 24 юни 2022

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

Играта се провежда на територията на Република България на фейсбук страницата на радио N-JOY

В Играта може да участва всяко пълнолетно физическо лице, което отговори на зададен дневен въпрос от Играта във фейсбук страницата на радио N-JOY чрез коментар под статията с въпроса.

В срока на Играта, всяка делнична сутрин във фейсбук страницата на радио N-JOY ще бъде задаван дневен въпрос, с един верен отговор, обвързан с дискутираните в ефира на сутрешния блок на радио N-JOY теми. На публикувания въпрос може да се отговаря до 18 ч. на същия ден на публикацията.

Награди

Общо 5 бр. (десет) дневни награди: всеки делничен ден (без почивните дни) един участник, измежду далите верен отговор на въпроса за съответния ден, ще спечели: пакет с продукти  на Карлово Мес (кренвирши от телешко месо, кренвирши от свинско месо, саздърма, кълцана луканка и суджук).

Наградите в Играта се осигуряват от „Фуудс Юнайтед“ ООД, ЕИК 205282559

Тегленето на дневните награди се извършва от представители на Радиото. Тегленето на наградите се извършва на случаен принцип, чрез томбола, измежду всички дали верен отговор до 18 ч. в деня на публикуване на въпроса. Отговори, направени след този час, не се зачитат и не участват в тегленето. Името на спечелилия участник се обявява същия ден в ефира на радио N-JOY, и се публикува на сайта http://www.njoy.bg/bg/games/. Печелившите участници се обявяват чрез съобщаване на името от фейсбук профила, чрез който са участвали в Играта.

Фейсбук профилът, от който участникът е отговорил на въпроса, служи като идентификация за конкретния участник.

Печелившият участник се свързва с Радиото за уточняване начина чрез имейл njoy@njoy.bg или чрез фейсбук профила на Радиото.

Наградите на печелившите участници се изпращат по куриер от Радиото (до населено място на територията на Република България) след уговаряне на получаването, но не по-късно от 1 месец (тридесет календарни дни) след приключване на Играта. Получаването на наградата става само срещу легитимиране с документ за самоличност пред служител на съответния куриер.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара