Спечелете таблети iPad 9, куфари и слушалки Air Pods 2 от Stella Artois и Lidl

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://mystellaartois.bg/promo/winners/

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Stella Artois за поне 6 лв. от магазини Lidl.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда единствено и само в обектите на верига магазини Lidl.

Участващи опаковки и разфасовки:

Stella Artois     Кен     0,5 л

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, както и върху всички промоционални материали, са с илюстративен характер. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните:

Награда 1     20     Air Pods 2
Награда 2     80     Куфар
Награда iPad 9     4     Таблет Apple - iPad 9, 10.2", Wi-Fi, 64GB, сребрист

    Модел процесор: Apple Bionic A13
    Размер на екрана (inch): 10.2
    Вътрешна памет: 64 GB

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

За да участват за AirPods 2 или Куфар от Промоцията, участниците трябва да закупят в обект на Lidl продукти на Stella Artois на стойност минимум 6 лева, в указания по-горе промоционален период и в рамките на една покупка, удостоверена с един касов документ. За да участват за награда iPad 9, участниците следва да са направили покупка на участващи продукти от обект на Lidl на стойност минимум 12 лева, удостоверена в два касови документа, като на всеки от тях е регистрирана покупка на продукти Stella Artois на стойност минимум 6 лв, в рамките на промоционалния период, като в тегленето за тази награда участват само бележки, с които не е била спечелена преди това AirPods 2 или Куфар, както е описано в т. 8.6. по-долу.

С ЕДИН КАСОВ ДОКУМЕНТ(КАСОВА БЕЛЕЖКА)
МОЖЕ ДА СЕ УЧАСТВА САМО ВЕДНЪЖ В РАМКИТЕ НА ЦЯЛАТА ПРОМОЦИЯ.

За да спечели AirPods 2 или Куфар, Участникът трябва да влезе на www.mystellaartois.bg/promo, и да избере за коя награда играе: AirPods 2 или Куфар.

Участникът трябва да снима касовата бележка от покупката/поръчката и да я качи на www.mystellaartois.bg/promo, като попълни идентификационния код на бележката, e-mail и телефон за връзка.

Снимката на касовата бележка трябва да бъде във формат jpg или png и в размер до 5 МБ. Необходимо е да е видима цялата, разгъната касова бележка, заедно с прилежащите реквизити – обект, дата, код, QR код, както и тя да е четима и с ненарушена цялост. Ако кодът на бележката вече е регистриран в системата, ново участие няма да бъде допуснато. Регистрираният код на бележката трябва да съвпада с кода от снимката на бележката от същото участие.

След регистрацията се провежда автоматично теглене на случаен принцип от компютърен алгоритъм. Участникът веднага бива уведомен дали е спечелил. Ако печели, му се предоставя електронен формуляр за попълване на име и адрес за доставка, както и ЕГН с цел изпълнение на изискванията по ЗДДФЛ). Всяко печелившо участие подлежи на проверка за съответствие с правилата и потвърждение или отказ в зависимост от резултата от тази проверка.

Регистрираните снимки и кодове на касови бележки, обявени за печеливши за AirPods 2 или Куфар, биват проверявани ежедневно:

    Ако отговарят на условията за участие (т. 8.1.), както и на останалите условия за пълнолетие и участие, наградата бива директно изпратена към печелившия по куриер в указаните срокове за получаване, а печелившият бива автоматично уведомен на предоставения имейл адрес, че печелившото му участие е одобрено.
    Ако регистрираните снимка и код на касова бележка не отговарят на условията (т. 8.1. и 8.4.), например в бележката не фигурират продукти Stella Artois на стойност минимум 6 лв., закупените продукти не са отбелязани с името на марката (Stella Artois или Стела Артоа), касовата бележка не е от покупка в промоционалния период, касовата бележка е нечетивна, ръчно въведеният код и кодът на снимката не съвпадат, покупката е сторнирана, покупката не е от обект на Търговска верига Lidl, както и във всякакви други случаи на манипулации и невалидност, Участникът бива уведомен чрез е-mail, че участието му е невалидно и няма да получи награда.
    При регистриране на злоупотреба с механизма на участие или манипулация на касовата бележка за участие, Организаторът има право да откаже на злоупотребилия участник, идентифициран с имена, телефонен номер или email адрес, всички бъдещи участия в Промоцията.

Всички участници, които са регистрирали поне 2 касови бележки в периода на промоцията, с които обаче не е била спечелена AirPods 2 или Куфар, автоматично участват в тегленето на седмичната голяма награда: iPad9. Тегленето се извършва на случаен принцип чрез компютърен алгоритъм. Всяка седмица, в понеделник, се изтегля по един печеливш участник и двама резервни от всички, отговарящи на гореописаните условия. Печелившите се уведомяват на предоставения от тях е-мейл/телефон. В срок до 5 календарни дни спечелилите участници следва да предоставят адрес и данни за доставка.

Участникът може да регистрира различни касови бележки по всяко време в срока на Промоцията. Всяка касова бележка е отделно участие за AirPods 2 или Куфар (който избор е направил участникът), а всеки 2 касови бележки, с които не са били спечелени AirPods 2 или Куфар, са отделно участие за голямата седмична награда iPad. Не е допустимо участие повече от веднъж с една и съща касова бележка или код. При проверка на печелившото участие, тези случаи ще се дисквалифицират като невалидни и наградата ще бъде върната за повторно теглене.

Участниците трябва да пазят като доказателство и съхраняват целостта на касовите бележки, с които са спечелили награда, а при получаване на спечелена награда доброволно да предадат касовата бележка/и от печелившото участие на куриера на Организатора.

Участник може да спечели повече от веднъж AirPods 2 или Куфар. Един участник може да спечели максимум една награда iPad.

Участник може да регистрира неограничен брой различни касови бележки за периода на промоцията.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда, вещ или услуга.

Наградите се предоставят само и единствено на участници, имащи право на участие в Промоцията и одобрени от администратора на промоцията като валидни участия.

Организаторът не носи отговорност за недоставяне на предметни награди, ако участникът не бъде открит на предоставения от него телефон за контакт, както и в случай че е предоставил неактивен или некоректен телефон за контакт, или не е предоставил телефон за контакт, или ако не може да бъде открит на изписания при регистрацията за получаване на награда адрес, както и в случай че не подаде данни за доставка. Печелившият участник следва да съобрази какъв адрес за получаване подава, имайки предвид работните дни и часове, в които може да бъде посетен от куриера на Организатора, а именно – от понеделник до петък, от 10 до 17 часа.

Спечелилите участници удостоверяват, че са навършили 18 години, в случай че куриерът има съмнения за това и поиска участникът да удостовери реалната си възраст. Ако куриерът/ Организаторът установи, че спечелилият не е пълнолетен към началната дата на Промоцията, т.е. участникът не е имал право да участва в Промоцията, участникът няма право да получи награда и Организаторът и неговите представители не му предоставят наградата.

При получаване на наградите участникът е длъжен да предаде на Организатора оригиналната касова бележка, с която е спечелил, запазена в нейната цялост и четивна, а куриерът да свери кода ѝ с кода на печелившото участие. В противен случай и ако има несъответствия, участникът няма право да получи наградата.

Наградите се предоставят в срок от 45 работни дни след предоставянето на данните за доставка.

Краен срок - 27 юли 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара