Спечелете 30 мини хладилника и 30 релакс пуфа от Somersby и Lidl

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 юни 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България, в  търговските обекти на ЛИДЛ България

„Участващи опаковки“ са бутилки Somersby 330мл – Ябълка, Круша, Диня и Манго&Лайм

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ

Закупилите  Somersby 330ml за минимум 5 лв. в  комбинация по избор, могат да спечелят награда: един от 30 SOMERSBY мини хладилника или един от 30 релакс пуфа.  Регистрирай касовата бележка  на  www.somersbypromo.bg. Запази касовия бон за удостоверяване на покупката. Клиенти на приложението Lidl + също могат да регистрират дигитални касови бележки, стига  да отговарят на условията за участие.

Уникалният код от касовия бон, който може да бъде регистриран на сайта www.somersbypromo.bg,     участва в томбола за наградите, описани в т. 7.1.

Тегленето на наградите ще се извърши на случаен принцип в присъствието на тричленна комисия в централен офис на КАРЛСБЕРГ БЪЛГАРИЯ АД на 11.07. Всички спечелили награда ще бъдат уведомени по имейл, в рамките на две седмици след тегленето (25.07)., а наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора  и предадени срещу предоставяне на съответните печеливши касови бележки .

Регистрация: за да участва в Промоцията, Участникът е необходимо:

    Да въведе своя актуален имейл адрес  в сайта www.somersbypromo.bg , на който може да бъде открит, при спечелване на награда.
    Да въведе уникален код от касовия бон, удостоверяващ направената покупка.

    При регистрация на касовата бележка Участникът трябва да се съгласи с Условията за участие в промоцията (отметка в съответното поле, че са прочели Официалните правила на Промоцията, както и че са информирани и се съгласяват с изложеното в Уведомлението за защита на личните данни).

За да бъде допуснат за участие в Промоцията за спечелване на награда Somersby Участникът трябва да дееспособен и да е в необходимата възрастова група над 18 години. За да вземе участие в тегленето,участникът трябва да регистрира една или няколко касови бележки като общата им стойност трябва да бъде минимум 5 лева.

При спечелване на награда от Промоцията, участникът ще бъде уведомен по имейл до 25.07. и помолен да предостави следните лични данни – две имена, адрес, пощенски код и телефон.

Наградата се предоставя след предварителна уговорка по телефона. Наградите ще бъдат доставени от подизпълнител на Организатора и предадени срещу предоставяне на съответната печеливша касова бележка. Организаторът и Администраторът на Промоцията не носят отговорност, ако печеливш участник не получи наградата си вследствие на грешни, непълни или неточно посочени данни.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани касови бележки, но един участник може да играе за спечелване само на една награда, т.е. 1 участник може да спечели максимум 1 мини хладилник или 1 релакс пуф, което е спечелено първо за целия период на Промоцията.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 080011500 (на цената на един градски разговор за абонатите на БТК от цялата страна) .

Организаторът на промоцията или негов подизпълнител ще се свърже с печелившия, за да организира предоставянето на наградата – Somersby мини хладилник или Somersby релакс пуф в рамките на 2 седмици след получаването на контактната информация. В момента на получаването на наградата печелившият участник е задължен да предостави на куриерската фирма касовият бон, удостоверяващ направената покупка или да представи дигиталния касов бон, генериран в приложението Lidl Plus, както и да подпише приемо-предавателен протокол. В противен случай, награда не се предоставя, а Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция. В случай че в рамките на 2 седмици от получаване на информация за контакт, доставката на наградата не може да се осъществи, по вина, която не може да се вмени на Организатора, то награда не се предоставя. За избягване на съмнение, Организаторът ще направи 3 /три/ опита да осъществи доставката на наградата чрез телефонно позвъняване и текстово съобщение до печелившия участник. При направени 3 неуспешни опита за доставка се приема, че участникът няма интерес от получаването наградата и такава не се предоставя, а остава в полза на Организатора. Организаторът няма задължение да води последваща кореспонденция. Спечелилите награди участници се считат за уведомени с настоящите Официални правила, че следва да предоставят на Организатора или негов подизпълнител личните си данни, необходими за получаване на наградата и изготвянето на приемо-предавателен протокол.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара