Спечелете 4 промо комплекта от Mustela

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 21 юли 2022

Как се участва:

Чрез качване на стори в instagram.

Пълни правила:

ИГРАЙ и СПЕЧЕЛИ с Мустела! ☀ Всичко, от което имаш нужда под слънцето! ☀️💛

Лятото е тук! 🏖 Покажете ни вашите безгрижни моменти под слънцето с цялото семейство с летния Instagram филтър на Мустела. ☀️ 

Подготвили сме страхотни награди за защита от слънчевите лъчи за четирима от вас: 1 Мустела промо-комплект Слънце и 3 несесерa за мокър бански + подарък Мустела Слънцезащитен стик.

Ето как да вземете участие в играта:
1. Отворете приложението Instagram, отидете на Story и потърсете филтъра „Мустела под слънцето“ в секция филтри или директно в профила ни @mustela_bulgaria.
2. Направете снимка или видео с филтъра на семеен момент под слънцето и споделете на story като ни тагнете @mustela_bulgaria.
3. Последвайте ни @mustela_bulgaria

НАГРАДИ:
1. Наградите са 4 (четири): 1 бр. Промо-комплект Слънце (Мустела Слънцезащитен спрей + подарък детска раничка и мечето Мусти) и 3 бр. Несесер за мокър бански + Мустела Слънцезащитен стик
2. Наградите ще бъдат предоставени на победителите, които отговарят на Правилата за участие в Играта до 30 дни след обявяването им само на територията на Република България.
3. Наградите са лични и не могат да бъдат предавани на друг, освен на печелившия Участник и не могат да бъдат разменяни за тяхната парична равностойност. 

Играта продължава до 21.07.2022 г. включително. Успех! 💛

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара