Спечелете завивки и възглавници от играта на Dormeo

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Светла Димитрова
Гергана Шейретова
Радка Райкова
Виктория Захариева

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

Механизъм на ИГРАТА:

Всеки Участник в ИГРАТА следва да попълни форма за участие в ИГРАТА на https://dormeo.bg/20godini-dormeo  в периода от 01.06.2022 г. до 30.06.2022 г.

Във формата за участие всеки Участник следва да се съгласи с настоящите правила на Играта.

След попълване на данните си, всеки Участник има възможността да избере по собствено желание една от следните награди, които биха могли да бъдат спечелени, а именно:

    ДОРМЕО ДРИЙМ 2В1 ОХЛАЖДАЩА ВЪЗГЛАВНИЦА КЛАСИК 50X70,
    ДОРМЕО НЕЙЧЪР КЛАСИЧЕСКА ВЪЗГЛАВНИЦА 50X70,
    ДОРМЕО СИЕНА ЗАВИВКА ЛАЙТ V3 140X200 или
    ДОРМЕО УИПСТИЧ ОЛЕКОТЕНА ЗАВИВКА ПЕПЕЛ ОТ РОЗИ 140X200.

Наградите не се заменят за други награди или за левовата им равностойност.

Теглене на наградите

В ИГРАТА ще бъдат изтеглени общо трима печеливши Уастници. Те ще бъдат избрани на случаен принцип от Организатора като печелившите Участници ще бъдат избрани (всеки един от тримата поотделно) на 08.06.2022 г., на 20.06.2022 г. и на 30.06.2022 г.

Оповестяването на печелившите Участници ще стане от страна на Организатора по имейл на предоставената от Участника електронна поща при регистрацията за участие в ИГРАТА.

Оповестяването на печелившите Участници ще бъде достъпно и на страницата: https://www.dormeo.bg/statii-dormeo-20-godini-pravila.

Всички Участници, които са се включили в ИГРАТА, но не са спечелили избраната от тях потенциална награда в ИГРАТА ще получат отстъпка от 5% от цената на бъдеща поръчка, на продукти Дормео от Организатора. Тези условия са валидни за бъдещи поръчки за периода от 01.06.2022 до 30.6.2022, считано от започването на ИГРАТА.

Наградата не може да бъде заменена за пари в брой или други награди. Организаторът може да поиска удостоверяване на самоличността на печелившия Участник чрез  представяне на официален документ за самоличност.

Краен срок - 30 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара