Спечелете 70 ваучера за Ozone, 70 ваучера за eMag и 15 гейминг комплекта от Chupa Chups

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 юли 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Chupa Chups за поне 2.99 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Участието в Играта е обвързано с покупка на близалка/близалки с марка Chupa Chups.

Механизъм на Играта

1. Играта обхваща периода: 27.06.2022 г. - 31.07.2022 г., като през този период участниците могат да регистрират касови бележки на минимална стойност 2,99 лв. с ДДС от закупуването на близалки Chupa Chups и да участват за спечелване на награди.

2. За да се включи в Играта, потребителят трябва да изпълни следните стъпки:

- Да закупи близалка/и на Chupa Chups на минимална стойност 2,99 лв. с ДДС.

Близалките, които дават възможност за участие в Играта, са с търговска марка Chupa Chups. Списък с продукти, участващи в промоцията:

Близалки Chupa Chups Best of
    Ягода
    Ябълка
    Череша
    Кола
    Ягода-сметана
    Малина-ванилия
    Какао-ванилия
Chupa Chups Crazy Dips Ягода
Chupa Chups Skull Ягода-Лайм
Chupa Chups Melody Pops Ягода
Chupa Chups Surprise (всички налични видове в търговския обект)
Chupa Chups XXL Playlist
    Зелена близалка: Ананас с точки вкус череша-кокос с точки вкус лайм - дъвка с вкус зелена ябълка
    Розова близалка: Диня с точки вкус лайм -ягода с точки вкус ябълка - дъвка с вкус портокал
    Жълта близалка: Кола с точки вкус череша-лимон с точки вкус лайм - дъвка с вкус ягода

- Да влезе на интернет страницата на Възложителя www.chupaprizes.com и да се регистрира с имейл, телефон и две имена;

- Да регистрира касова бележка на сайта www.chupaprizes.com, като попълни номера, сумата и датата на касовата бележка.

Механизъм на печелене на награди

При регистриране и одобрение от администратор на касова бележка потребителят участва в томболата за спечелване на награди - 15 гейминг комплекта, 70 ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване от ozone.bg, 70 ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg. При 1 регистрирана касова бележка потребителят участва в томболата за спечелване на ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от ozone.bg или ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg. За участие в томболата за спечелване на гейминг комплект потребителят трябва да е регистрирал поне две касови бележки, с които не е спечелил ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от ozone.bg или ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg. Участникът може да спечели по една награда от вид, т.е. максимум награди, които един потребител може да спечели, са 1 гейминг комплект, 1 ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от ozone.bg и 1 ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg, като за целта потребителят следва да е регистрирал поне 4 различни и одобрени от администраторите касови бележки.

Участникът е длъжен да запази касовия бон от покупката до приключване на Играта и получаване на наградата, за да удостовери направената покупка, в случай че бъде изтеглен като печеливш.

Всеки ден в периода на кампанията (т.е. от 27.06.2022 г. до 31.07.2022 г.) се теглят на случаен принцип по 2-ма победители за ваучери на стойност 50 лв. за пазаруване от ozone.bg и по 2-ма победители за ваучери на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg. След одобрение на касовата бележка, с която потребителите участват в томболата, по имейл, с който са регистрирани в сайта на кампанията, получават уникален код на ваучера си за пазаруване.

На датите 04.07.2022 г., 11.07.2022 г., 18.07.2022 г., 25.07. 2022 г., 01.08.2022 г. се теглят на случаен принцип по 3-ма победители за гейминг комплекти. След одобрение на касовите бележки, с които потребителите участват в томболата, по имейл, с който са регистрирани в сайта на кампанията, получават достъп до анкета за попълване на данните си за доставка на спечелената награда.

При изтегляне на потребител като печеливш, администратор на платформата ще провери снимката на касовата му бележка, за да бъде одобрена. В случай че от касовата бележка не става ясно, че закупените артикули са близалки на Chupa Chups, напр. вписани са “Хранителна стока”, “Артикул” или друго, то потребителят следва да заснеме касовата бележка до закупените Chupa Chups продукти. В случай че касовата бележка не бъде одобрена, потребителят губи правото си за спечелване на наградата и на негово място ще бъде изтеглен друг потребител. В случай че потребителят бъде одобрен като печеливш, ще получи последващ имейл с потвърждение за спечелването на своята награда и повече информация относно нейното получаване.

Награден фонд - общо 155 награди

1. Наградите, налични за участниците в Играта, са:

15 броя гейминг комплекта, включващи подложка, мишка, клавиатура и слушалки
70 броя ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване от ozone.bg
70 броя ваучера на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg

Тегленето на всички ваучери за пазаруване се случва всеки ден в периода на кампанията (т.е.от 27.06.2022 г. до 31.07.2022 г.) на случаен принцип, като ежедневно се изтеглят 2-ма победителя за ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от ozone.bg и 2-ма победителя за ваучер на стойност 50 лв. за пазаруване от emag.bg

Посочените награди са с демонстративна цел. Организаторът си запазва правото да променя вида, размера и броя на посочените награди по всяко едно време на Играта.

Всички печеливши ще бъдат обявявани на сайта www.chupaprizes.com в момента на спечелването на наградата.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара