Спечелете електрически тротинетки, плажни чадъри, плажни кърпи, табли за игра, шапки и карти Ceresit

 

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 юли 2022

Как се участва:

Чрез покупка на продукти Ceresit за поне 35 лв. и регистрация на скреч карта.

Пълни правила:

В периода от 25.05.2022 – до 20.07.2022 г.: Закупи продукти с марка Ceresit на обща стойност 35 лв. с ДДС и ще получиш скреч карта, с която може веднага да спечелиш една от над 4600 награди. Регистрирай уникалния номер на скреч картата на www.ceresit.bg и участвай в тегленето на големите награди – 3 бр.електрически тротинетки.

Как да участвам?

1. Купи продукти с марка CERESIT за поне 35 лева и ще получиш веднага скреч-карта. Регистрирай уникалния номер на картата, за да участваш в тегленето на големите награди.

2. Регистрирай уникалния номер от скреч-картата на www.ceresit.bg

3. В края на кампанията от всички участници ще бъдат изтеглени 3-ма, които ще спечелят един от 3 бр. електрически тротинетки

Всеки участник се задължава да пази скреч-картите до края на кампанията и да ги предостави в оригинал или копие за валидация в случай, че спечели награда.

Участието в играта е обвързано с покупка.

Кампанията „Лято с Ceresit ” се организира и провежда на територията на Република България в търговските обекти, в които можете да намерите продукти Ceresit и които издават касова бележка с описание на закупените артикули или касови бележки, съпътствани със стокова разписка за съответните продукти, издадена от компютър. Търговски обекти, издаващи фактури за закупени продукти с описанието на закупените артикули.

Моментните награди, които могат да бъдат спечелени при изтриване на скреч-картата са:  

Карти за игра Ceresit -  4000 бр.
Шапки Ceresit – 300 бр.
Табли за игра Ceresit – 100 бр.
Плажен чадър Ceresit – 100 бр.
Плажна кърпа Ceresit – 100 бр.

В края на кампанията ще бъдат изтеглени 3-ма печеливши, които ще спечелят един от 3 бр. електрически тротинетки

Участието в томболата се осъществява след покупка/и на продукти с марка Ceresit на обща стойност минимум 35 лв. с ДДС и попълване на информация на интернет страницата www.ceresit.bg.

Получаването на наградите карти за игра става на място. Останалите награди – шапка, табла, плажен чадър и плажна кърпа ще бъдат изпратени по куриер.

Печелившият може да избере:

-        да получи наградата в търговския обект до 20 дни след предяваването на наградата
-        да бъде изпратена до посочен от него адрес. В случай, че печелившия иска да получи наградата до посочен от него адрес, то той трябва да подпише декларация и да предостави адрес, три имена и телефон за контакт.

Механизъм за участие на уебстраница www.ceresit.bg.

Участникът купува продукти с марка CERESIT и посещава интернет страницата www.ceresit.bg, за да се включи в тегленето на големите награди в края на кампанията. Участникът попълва регистрационна форма, в която се съдържа информация за следните данни:

    • Име
    • Фамилия
    • Телефонен номер
    • Имейл

За успешна регистрация всеки участник трябва да се съгласи с Общите условия на кампанията, с Политика на поверителност на Хенкел България ЕООД.

Регистрацията и участието в тегленето на големите награди се осъществява единствено онлайн на www.ceresit.bg.

Клиентът има право да получи само една голяма награда, независимо от броя на регистрираните скреч карти на www.ceresit.bg.

Тегленето на наградите ще се състои на 27 юли 2022 г., в присъствието на представители на Организаторите чрез онлайн платформа MS teams.

Ще бъдат изтеглени 3 печеливши участници за наградите 3 бр. електрически тротинетки Ще бъдат изтеглени и 2 бр. резервни печеливши.

Печелившите от играта ще бъдат уведомени на посочените от тях телефон и e-mail на страницата www.ceresit.bg. Организаторите ще се свържат в рамките на 3 работни дни с печелившите участници.

За да разберете дали печелите, можете да свържете с организаторите на: e -mail: ceresit@mediaposthitmail.bg,

След получаване на информация на печеливш участник той е длъжен да предостави копие/снимка на скреч картата най-късно до 5 август 2022 г. При липса на скреч карти или неполучени документи, печелившият участник се дисквалифицира. Наградите от дисквалифицираните участници се разпределят между резервни печеливши по реда на тяхното изтегляне.

Организаторите ще направят верификация на предоставените документи до 9 август 2022 г. При дисквалифициране на печеливш участник, Организаторите се свързват с резервните печеливши по реда на тяхното изтегляне.

Резервните печеливши трябва да предоставят копие/снимка на скреч картата към организатори най-късно до 15 август 2022 г. Организаторите ще направят верификация на предоставените документи до 20 август 2022 г. При дисквалифициране на резервен печеливш на този етап, наградите няма да бъдат разпределяни към резервен печеливш.

Наградите се получават по куриер най-късно до 15 септември 2022 г.

При получаване на награда по куриер спечелилият се задължава да попълни Приемо-предавателен протокол за получаване на наградата и Декларация за получаване на награда (виж част 11).

При отказ да попълни Приемо-предавателен протокол за получаване на наградата и Декларация за получаване на награда (виж част 11), печелившият участник ще бъде дисквалифициран и няма да получи награда.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

Невъзможност за свързване

При невъзможност за свързване с обявените печеливши по телефона и e-mail, наградите се разпределят между резервни печеливши. Всеки може да провери дали е сред печелившите на website https:// ceresit.bg или на ceresit@mediaposthitmail.bg,   да предяви претенция за своята награда най-късно до 5-ти август 2022 г., като се ангажира да предостави и копие/снимка на скреч-карти към организаторите в този период.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара