Спечелете ММА ръкавици, оригинални раница и тениска Monster Energy

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 3 юли 2022

Как се участва:

Чрез регистрация в сайта на играта.

Пълни правила:

На 3-ти юли ще се проведе ММА състезанието UFC 276, което ще включва много атрактивни битки, сред които два шампионски двубоя.

В първата от основните битки за вечерта атрактивният млад боец Шон О'Мали ще се изправи срещу опитния Педро Муньоз в категория петел. И за да подсилим напрежението преди събитието, предлагаме ти да се включиш в състезанието, като дадеш своята прогноза за гореспоменатия двубой.

Трима от позналите ще спечелят зверски награди:

    Оригинална тениска Monster Energy
    Здрава раница с много отделения Monster Energy
    Черни ММА ръкавици Monster

О'Мали (15-1) се изправя срещу сериозна конкуренция в лицето а Муньоз. Американецът в момента наниза поредна серия от три убедителни успеха, а звездата му изгря в Dana White Contender Series. Той дебютира с 4 поредни победи, преди да бъде победен с ТКО от Марлон Вера, но сега отново е набрал скорост и не смята да спира.

Мунюз (19-7) е в серия от няколко загуби, но само срещу бивши и настоящи шампиони - Алджамейн Стърлинг, Франки Едгар, Хосе Алдо и Доминик Круз. Той обаче има победи с нокаути над Коди Гарбранд и Брая Карауей, както и със събмишън над Роб Фонт.

Включете се в прогнозата за UFC 276 и трима от позналите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и ще получат зверските си награди в седмицата след събитието. Успех!

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара