Спечелете 60 раници Jurassic World Dominion

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.nestle-cereals.com/bg/jurassicworld3

Как се участва:

Чрез регистриране на код от продукти Cereals.

Пълни правила:

В Играта участват следните продукти:

    NESQUIK® Cereals 375 g,
    NESQUIK® MIX Cereals 325 g,
    LION® Cereals 400 g,
    CHOCAPIC® Cereals 375 g,
    HONEY CHEERIOS® Cereals 375 g             

За срока на Играта ще бъдат раздадени общо 60 (шестдесет)  раници Jurassic World Dominion

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната й равностойност.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА
За да участваш в Играта следва да влезеш на сайта: www.nestle-cereals.com/jurassicworld3 и да:
(1)    Попълни промо кода от задната страна на опаковката на участващите продукти, своите три имена и имейл адрес. Ако не следиш редовно имейла си, попълни и телефонен номер, след което се запознай с Политиката за поверителност и с Правилата за игра. Потвърди, че си навършил(а) 18 години.
(2)    Oтговори на креативния въпрос: Започни деня си със зърнени закуски Nestlé и опишете любимото си семейно приключение! !

Един участник има право само на една награда, независимо от броя на участията.

След утвърждаване правото на участие съгласно правилата на Играта, жури от трима членове ще избере 60 (шестдесет) печеливши за награда. (2) Трите имена, датите и часовете при попълване данните за участие на печелившите ще бъдат публикувани до 15(петнадесет)работни дни след края на играта на Сайта на играта www.nestle-cereals.com/jurassicworld3.

С печелившите участници ще бъде осъществен контакт чрез имейла, който са предоставили по време на регистрацията, за да предоставят допълнителни контакти за доставка на наградата (телефонен номер и адрес). При необходимост представител на Организатора може да се свърже с печелившия участник по телефона, за да изясни подробности относно доставката на наградата.

В случай, че печелившият участник не отговори на имейла и не предостави адреса, на който да бъде доставена наградата, в рамките на 7 (седем) дни от обявяването на печелившите участници, ще се счита, че печелившият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условиятана Играта..

Наградите се доставят само на територията на България в рамките на 30 дни след като печелившите бъдат публикувани на Сайта на Играта www.nestle-cereals.com/jurassicworld3.

Краен срок - 30 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара