Спечелете 90 плажни кърпи от Fa

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://fa-promo.bg/winners-may

Как се участва:

Чрез закупуване на продукти Fa за поне 2 лв. от определени обекти и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Кампанията се организира и провежда от Хенкел България ЕООД на територията на Република България в търговските обекти, съгласили се с условията на промоцията.

Наградата е плажна кърпа. Общият брой на наградите е 90 бр.

Организаторът на Кампанията запазва правото си при изчерпване на наличните количества от изобразения на рекламните материали модел кърпа, да ги заменя с такива със сходно предназначение и стойност, след направено уведомление за това на официалната страница на кампанията.

За участие в кампанията е необходима покупка на продукт на Fa на минимална стойност 2 лева с ДДС от обектите, участващи в кампанията.

Участието в Кампанията се осъществява след покупка на продукт от посочените в т. 7.1 марки и регистрация с две имена, имейл, тел. номер, снимка и дата на касова бележка в сайта www.fa-promo.bg. Една касова бележка може да бъде регистрирана само веднъж.

Клиентът има право да получи само един талон за участие и една награда, независимо от стойността на покупката.

Клиентът има право с една касова бележка да се регистрира за участие само веднъж и за една награда, независимо от стойността на покупката и канала на участие.

Наградите се получават до 14 дни след уведомяване на печелившия участник по имейл/ телефон.

От участие в Кампанията се изключват:
• участвали в Кампанията с фискален бон от закупени продукти Fa на стойност по-малка от 2 лв. с ДДС.;
• участвали в Кампанията с фискални бонове за закупени продукти Fa, преди началото и след края на Кампанията;
• участвали в Кампанията с фискален бон от закупени продукти Fa извън търговските обекти участващи в кампанията ;

Тегленето на наградите, спечелени чрез регистрация на касова бележка в сайт www.fa-promo.bg, ще се състои на 3 юни 2022г, в офиса на Хенкел България ЕООД в София, Младост 4, Бизнес Парк София, сграда 2, ет 4, в качеството му на организатор. Печелившите от играта ще бъдат обявени на сайта www.fa-promo.bg до 6 юни 2022г. и уведомени на посочения от тях телефон/ имейл в регистрацията си в сайта в срок до 10 юни 2022г.

Наградите са лични и не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни. Видът на наградата е описан в точка 6.

При невъзможност за свързване с обявените печеливши по телефона в срок от 10 дни, наградите се разпределят между резервни печеливши, документирано с протокол.

При въпроси във връзка с кампанията, можете да се свързвате с нас на тел. 02 806 39 00 или на адрес: schwarzkopf.bg@henkel.com.

Краен срок - 31 май 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара