Спечелете по 1 чифт обувки за всеки от семейството

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Ирина Христова

Как се участва:

Чрез коментар във фейсбук.

Пълни правила:

За 1 юни CCC Shoes & Bags подарява обувки не само на децата, а на цялото семейство!

Участвай в седмичната игра във Facebook страницата на радио ENERGY „Обуй семейството си с CCC“ и може да спечелиш по 1 чифт обувки за всеки от семейството.*

Новите летни колекции от любимите брандове на CCC – Jenny Fairy, Lasocki, Sprandi, Lasocki Kids, Lasocki Young, Mickey&Friends и много други вече те очакват в магазини ССС и онлайн на www.ccc.eu/bg.  

CCC е пазарен лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има близо 1000 магазина с обща площ  над 650 хиляди квадратни метра, разположени в търговски центрове в 29 страни, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша.

Спортната марка на ССС Sprandi бързо доби популярност с разнообразието от всекидневни кецове и обувки за спорт. Със стартирането на онлайн магазина си през това лято, марката започна да предлага и удобни всекидневни и спортни облекла.

ССС постоянно разширява асортимента си за деца и вече предлага удобни раници за училище, мешки и сакове за спорт, както и цветни несесери и други аксесоари за ученика.

*Право на участие в томболата има всеки участник, коментирал/ отговорил правилно на зададените въпроси в един или няколко дни в периода 30.05-03.06.2022 г. включително.

**Победителят в томболата ще бъде изтеглен на случаен принцип на 03.06.2022 г., в края на деня. Победителят има право  да избере от наличните на www.ccc.eu.bg модели 1 чифт дамски, 1 чифт мъжки и до 3 чифта детски обувки. Номиналната стойност на обувките няма да може да се осребрява.

Краен срок - 3 юни 2022

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара